TIOR

Decor elegant - dovada a iubirii pentru frumos

Cele mai noi ansambluri rezidențiale se bucură de amenajări interioare dintre cele mai diversificate. De data aceasta, ne-am oprit atenția asupra unui decor ce ne duce cu gândul la eleganța perioadelor înfloritoare din istoria amenajărilor de locuințe.

Istorie și artă

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi fost să trăiești în perioada de dinaintea primului război mondial? Chiar dacă aducem în discuție perioada războiului, ce s-a întâmplat înaintea acestui eveniment a avut o mare însemnătate în istorie. Belle Epoque așa cum este ea cunoscută de lumea întreagă, a reprezentat o perioadă în care arta s-a bucurat de o mare apreciere.

Amenajare de lux

Belle Epoque nu este numai o perioadă din istoria universală, ci și denumirea unei locuinței cu un stil de amenjare interioară aparte. În acest cadru, arhitecții au ales eleganța stilului Art Deco, pentru a conferi un design de lux locuinței astfel amenajate. Este un exemplu de casă contemporană ce reproduce starea de spirit a perioadelor trecute din istoria amenajărilor interioare.

Camere și detalii

Casa cuprinde mai multe încăperi printre care living, dining, dormitoare și camere de oaspeți. În timp ce spațiile destinate femeilor sunt elegante, cele dedicate bărbaților se remarcă prin culori întunecate. Ornamentele specifice stilului Art Deco stabilesc ritmul și starea de spirit specifică amenajării interioare. Printre detaliile decorative se numără cele geometrice sau vegetative ce se regăsesc aplicate pe suprafața pereților, a podelei, uneori și pe tavan.

Accente vizuale

Piese de mobilier acoperite cu țesături fine, obiecte de iluminat impunătoare și texturi bogate creează accente vizuale atractive. Amenajarea interioară a fost realizată într-o cromatică liniștitoare cu tonuri de gri, maro, lila. Eleganța interioară a fost redată prin obiecte artizanale realizate în lemn, metal sau piatră.

Decor deosebit

Plafonul fură privirile. În context modern este prezentat un cadru de la începutul secolului al XX-lea. Modelul are proporții geometrice atent gândite pentru un impact vizual cât mai pronunțat. Finisajele încăperii sunt realizate din materiale exclusive: cupru, bronz, sticlă, piele. Plantele au un rol special în amenajarea locuinței, atât pentru aspectul estetic, cât și pentru asigurarea unui climat confortabil aerului.

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI