TIOR

De la casa la casuta - magazia din spatele curtii

Atunci când ești în căutarea unei case de vânzare, deja încerci să îți imaginezi cum va arăta amenajarea finală. Esti interesat atât de aspectul interior, cât și de cel exterior. În următorul articol putem spune că există o suprapunere a celor două aspecte, căci vom face referire la căsuța de lângă casă.

În exterior

Curios să afli despre ce este vorba, mai exact? Urmărește atât galeria foto, cât și sfaturile specialiștilor în home design mai ales în ceea ce privește folosirea inteligentă a spațiului din curte. Oportunitățile oferite de o curte spațioasă sunt numeroase, de la grădinărit până la înființarea unui spațiu pentru depozitat diverse. Rămâne la alegerea ta ceea ce alegi să amenajezi în exteriorul casei tale.

Spațiu suplimentar

Dacă lucrurile din casă par să nu-și mai găsească locul și simți că ai nevoie de spațiu suplimentar, apelează la construirea unei magazii. Probabil ai văzut în curtea bunicilor genul acela de șopron unde ei adunau diverse lucruri. Acum, cu toată modernizarea în materie de construcții, poți transforma vechiul șopron într-o magazie. Aspectul va fi ca cel al unei mici case, fiind poziționată în apropierea casei de locuit.

Pentru hobby-uri

În schimb, dacă nu spațiul pentru depozitare este problema, înseamnă că poți folosi această nouă construcție pe post de spațiu de relaxare. Mai mult decât atât, poate fi spațiul în care poți pune în aplicare hobby-urile tale. Poate deveni un mic garaj pentru bicicletă sau alt mijloc pe care îl folosești pentru deplasare. Tot aici poți să îți pregătești trusa de scule, asta în cazul în care îți place să meșterești.

Jur împrejur

Pe lâgă construcția propriu-zisă, estetica exterioară este foarte importantă. De aceea, poți completa aspectul curții prin plantarea de copaci, flori, dar și creearea unor poteci de la casă la căsuță. Aceste căi de acces pot fi amenajate într-un stil natural, lăsând pământul liber, însă gazonul, pe lângă o coloristică uniformă, oferă și un aspect îngrijit, curat și benefic.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI