De Craciun: Decoratiuni simpatice si usor de obtinut

19-12-2014 / Blog amenajari locuinte

Tuturor ne plac lucrurile uşoare, mai ales atunci când ne presează timpul. Prin urmare, cu cât putem dedica mai puţin timp decoraţiunilor de Crăciun, cu atât ne vom bucura mai mult de timpul liber rămas şi de timpul petrecut alături de cei dragi şi nu alergând prin mall-uri şi supermarketuri după decoraţiuni pe care nu le folosim decât timp de o săptămână pe an.

 

Mulţi Crăciuni peste tot

 

Cele mai des întâlnite atenţii primite de Crăciun vin fie cu o figurină Moş Crăciun, fie cu o lumânare în formă de Moş Crăciun, fie că este un glob cu zăpadă şi Moş Crăciun, fie că este chiar moşul, fie că este un ren, un ursuleţ sau un şoricel îmbrăcat în haine de Moş. Scoate-le pe toate la iveală, grupează-le cum crezi tu de cuviinţă şi lasă-le să îţi înfrumuseţeze casa!

 

Dacă se întâmplă, prin vreo minune, să nu ai niciun fel de reprezentare a lui Moş Crăciun, poţi folosi sugestii de proiecte handmade de aici pentru a-ţi face chiar tu Moşul.

 

Bunătăţi şi dulciuri de tot felul la îndemână

 

În living şi în bucătărie, în special, ar fi drăguţ să ţii câteva boluri transparente, borcănele, clopote din sticlă transparentă şi aşa mai departe în care să pui bomboane, jeleuri, ciubucuri, arahide şi stafide glazurate, biscuiţei, turtă dulce cu forme haioase, batoane de scorţişoară pentru parfum şi, să nu uităm, marea fructieră, plină cu fructe proaspete!

 

Lumini şi voioşie

 

Acolo unde este lumină este, de obicei, şi voie bună! Prin urmare, caută să îţi împodobeşti casa cu decoraţiuni micuţe şi simpatice (conuri vopsite, fundiţe, instalaţii luminoase, ghirlande de flori sau de crengi de brad etc) – valabil în special zonele comune, unde staţi mai multe persoane în acelaşi timp, cum ar fi sufrageria, holul de la intrare şi bucătăria.

 

Apreciere pentru cei dragi...

 

Oamenii dragi ţie trebuie să îţi poată fi tot timpul aproape: fizic sau numai cu gândul şi spiritul. De aceea, îţi recomandăm să încerci să ornezi bradul cu fotografii micuţe cu diferite persoane din familie, diferiţi prieteni, diferite cunoştinţe dragi şi, poate, şi cu etichete cu mesaje frumoase şi gânduri bune.

 

Dacă bradul are scopul şi "cătarea" lui, atunci poţi încerca un aranjament drăguţ de rame, aşa cum vei vedea în penultima imagine din galeria foto. Le poţi aşeza în formă de brăduţ sau de stea sau în orice altă formă te inspiră pe tine.

 

Simplu şi la îndemână

 

Te poţi folosi de orice pentru a-ţi decora locuinţa: colaje din reviste, diferite vase pe care să le umpli cu diferite tipuri de crengi (preferatele fiind cele de brad, evident), conuri, măceşe, merişoare şi aşa mai departe. Improvizaţia este întotdeauna o formă de aranjament original şi unic, dar şi un foarte bun subiect de discuţie.

 

Sursa foto: freshome.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.