TIOR

De ce sa nu iti para rau ca ai o casa mica?

Casa de vis este întotdeauna asociată cu o proprietate mare, cu multe camere și facilități. Ești una dintre persoanele în căutarea unei locuințe, nemulțumită de actualul cămin mult prea mic. Noi îți prezentăm ce provocări implică o casă mare, de la amenajarea interioară, până la buget și utilitate.


Cheltuile mai mari


Visezi la o casă mai mare, dar și la cheltuieli mai mari? Nu, doar la o casă, dar ele vor veni împreună inevitabil. De aceea, este necesar să evaluezi nevoile personale de spațiu care cu cât este mai mare, cu atât cheltuielile de amenajare vor fi mai ridicate. Dacă nu ai o familie numeroasă sau un alt motiv bine întemeiat pentru achiziționarea unui cămin mai mare, te poți bucura de confort și utilitate prin reamenajarea propriei locuințe.


Ai luat în calcul o renovare?


Renovarea casei actuale ar putea fi mai rentabilă. În locul unei case mai mari, o amenajare inteligentă a spațiului ar putea aduce schimbări în bine. Pe lângă opțiunea de a reîmprospăta designul casei actuale, vei economisi și bani. Există atâtea soluții pe care specialiștii în home design ni le recomandă. Oricând un spațiu mic poate fi reamenajat pentru un plus de utilitate și confort.


Timp și bani pentru întreținere


Trebuie să ai în vedere faptul că o casă mai mare necesită o întreținere costisitoare. De la curățenia necesară în interiorul și exteriorul casei, până la consumul mai mare de apă și electricitate, toate sunt resimțite în buzunarul proprietarului. În prezent, multe persoane se luptă pentru a conserva resursele planetei. O casă mai mare, necesită o responsabilitate mare, pe care trebuie să ți-o asumi.


Spațiu pentru copii


Atunci când vine vorba de copii, părinții încep să se gândească la o casă mai mare. Nimic ieșit din comun, mai ales dacă din punct de vedere economic nu întâmpină dificultăți. Proprietarii de case mici nu ar trebui să se simtă dezamăgiți de partea financiară, ci ar trebui să se gândească la mici investiții creative. Economisirea de spațiu prin alegerea unor paturi supraetajate vor fi pe placul celor mici, iar designul încăperii nu va avea de suferit, ci din contră.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI