TIOR

De ce sa cumperi un tablou?

Uită-te în jur: câte case fără tablouri ai văzut? Tablouri însemnând orice desen înrămat, orice fotografie înrămată şi pusă pe perete, orice pânză pictată, fixată într-un suport şi agăţată pe vreunul dintre pereţi, nu doar picturile clasice cu rame aurii cu forme florale. Îţi doreşti ca locuinţa ta să nu aibă astfel de accesorii? Numai tu poţi decide acest lucru, însă noi îţi vom enumera câteva motive pentru care să cumperi un tablou.

 

Cumpărând un tablou, sprijini în mod direct artiştii.

 

Artiştii sunt suflete frumoase care merg printre noi şi care trebuie sprijinite pentru a putea continua să creeze şi să înfrumuseţeze lumea cu gândurile şi emoţiile lor transpuse pe hârtie, pe lemn, pe pânză, pe pereţi şi aşa mai departe. Totuşi dacă ideea unei fapte bune din care câştigi şi tu, practic, nu te motivează îndeajuns, mai avem şi alte motive.

 

Tablourile sunt bunuri palpabile.

 

Le poţi atinge. Le moţi muta cu uşurinţă. Le poţi face cadou. Le poţi schimba. Le poţi lăsa moştenire. Le poţi distruge într-o criză de nervi. Le poţi colecţiona şi poţi să ai propria mini-galerie chiar la tine acasă, pentru că sunt frumoase şi oferă personalitate camerei unde sunt expuse. Sunt bunuri palpabile şi adesea avem nevoie să ne înconjurăm de lucruri ca să ne putem mândri cu cine suntem şi ce am realizat, pentru a putea lăsa ceva în urmă.

 

Orice tablou este unicat.

 

Chiar şi replicile sunt unicate. Nu există două tablouri exact la fel: nici măcar cele fotocopiate, căci atunci ar diferi baza, materialele, tipul de vopsea aplicat, modul de aplicare şi aşa mai departe. Cât despre falsificatori... sunt cu toţii destul de vanitoşi încât să pună un strop din ei înşişi în orice replică a vreunui tablou ar crea. În plus, oricum diferă pânza şi culorile, mirosul, jocul de pensulă etc.

 

Un tablou poate fi centrul de greutate al unei camere.

 

Poţi amenaja o întreagă cameră în cel mai banal mod cu putinţă. Dacă aşezi un tablou cu un mesaj puternic, cu o tuşă deosebită sau cu o paletă cromatică, acesta poate oferi instant forţă camerei. Energia dintr-o încăpere se poate schimba radical cu fiecare accesoriu adăugat.

 

O casă cu tablouri este mai prietenoasă, este inspiratoare, este mai haioasă.

 

Lasă tablourile din casa ta să te inspire pentru tot felul de proiecte bune peste zi: pentru aşezarea frumoasă a alimentelor în farfurii, pentru a lucra mai cu sport, pentru a-ţi face exerciţiile de dimineaţă sau pentru a le face tot felul de surprize mărunte şi plăcute celor dragi.

 

În plus, o casă cu imagini premeditate aşezate pe pereţi arată mai bine şi este mai uşor de plăcut din zeci de motive ce pot diferi de la om la om. Analizează imaginile din galeria foto şi recunoaşte că acele camere ar fi mai triste fără acele minunate accesorii care sunt tablourile.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI