TIOR

De ce are camera ta nevoie de un scaun mic?

În orice cameră îşi poate găsi locul un scaun mic. De ce? Este simplu: pentru că scopul unui scaun mic este versatil. Un scaun mic poate fi folosit ca loc unde să îţi pui hainele după ce le-ai dezbrăcat dar ţi-e lene să le duci la spălat, poate fi folosit ca accesoriu pentru susţinerea picioarelor atunci când stai în canapea sau pe un fotoliu, poate fi o pseudo-măsuţă de cafea, poate fi... orice! Şi pentru că poate fi orice... ai nevoie de el! Până una alta, uite aici alte câteva motive pentru a aşeza un scaun mic în oricare dintre camerele tale...

 

E uşor de mutat.

 

Un scaun mic... trebuie să fie mic şi uşor. Aşadar, va fi uşor de mutat. Nu te incomodează cu nimic şi dacă, totuşi, la un moment dat, ai nevoie de spaţiul pe care acesta îl ocupă, atunci îl poţi muta uşor într-o altă zonă din aceeaşi cameră sau într-o altă cameră. Şi ştii ceva? Nici măcar nu trebuie să se asorteze sau să se potrivească după stil şi model: poate fi contrapunctul decorului, acel obiect care contrastează şi creează, astfel, un oarecare dinamism estetic.

 

Poate fi un simplu accesoriu.

 

Nu e obligatoriu ca acest scaun mic să fie parte din "zona de şezut". De exemplu, în living vei avea canapeaua şi fotoliile aşezate în paralel, în semicerc sau în cerc. Scaunul mic poate să nu fie inclus în acest aranjament, ci să stea cuminţel într-un colţ. Crede-ne pe cuvânt că îi vei găsi ocazional un scop în viaţa lui de scaun!

 

Încă îţi rămâne destul spaţiu liber.

 

Este mic! Deci, indiferent cât de mică este camera, scaunul va fi şi mai mic şi va rămâne spaţiu şi în  jurul lui. Nu te poţi plânge că îţi ocupă prea mult loc, căci, în fond, este un obiect util. Din când în când, vei vrea să te aşezi pe el, recunoaşte! Apoi, poţi să alegi chiar şi un scaun pliabil dacă simplul fapt că este mic nu este de ajuns şi vrei să fie şi mai mic.

 

Ce e mai bun decât un scaun mic? Două scaune mici!

 

Sunt atât de simpatice încât, uneori, va fi nevoie de o pereche de scaune mici! Trage cu ochiul la galeria noastră foto şi vei vedea că arată foarte bine două scaune mici aşezate unul lângă altul într-o cameră.

 

Este o alternativă plăcută şi uşor adaptabilă.

 

Unde să mai stai? Pe un scăunel şi cu picioarele pe un alt scăunel. Cum le aşezi? Cum vrei tu, căci ele sunt mici şi încap oricum. Apoi, sunt atât de multe modele de scaune pe piaţă încât nu ai cum să nu găseşti modelul potrivit... ca să nu mai spunem că poţi oricând să le faci la comandă sau să te consulţi cu un meşteşugar de artizanat şi atunci vei avea parte de obiecte unicat!

 

Scaunele mici pot fi mai multe şi diferite.

 

Dacă îţi plac (şi îţi vor plăcea), poţi să alegi mai multe scaune mici pentru oricare din camerele tale. Iar acestea nu trebuie să fie din acelaşi set, ci pot fi fiecare altfel şi le puteţi folosi după personalitatea fiecăruia. Fă un test! Aşază trei scaune micuţe şi invită la tine mai mulţi prieteni decât ar încăpea pe canapea. Vei vedea că se vor orienta fiecare către un alt tip de scaun, după personalitatea fiecăruia.

 

Animalele de companie vor crede că au, ocazional, un loc doar pentru ele.

 

De cele mai multe ori, totuşi, scaunele nu vor avea oameni pe ele. Iar atunci, animalele de companie îşi vor găsi locul tocmai acolo... chiar şi dacă, de fapt, nu încap. Dacă ai un câine de talie mare cu siguranţă ştii deja despre ce vorbim!

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI