TIOR

Daruri de nunta ce vor fi apreciate

La cununia civilă se obişnuieşte să duci noului cuplu un cadou de casă nouă (căci se presupune că în urma cununiei porumbeii se vor muta împreună într-o locuinţă). Ce să cumperi aşa încât să fie apreciat de destinatarii cadoului de casă nouă?

 

Va trebui să fie util, nou şi, eventual, haios. Noi avem, desigur, câteva sugestii, însă, ca de obicei, va trebui să adaptezi cadoul tău situaţiei la care te raportezi pentru ca acesta să fie potrivite ocaziei, dar şi gusturilor destinatarilor.

 

Căni personalizate

 

Cănile vor fi întotdeauna utile în orice casă de oameni – în special pentru cei care sunt băutori înrăiţi de cafea sau de ceaiuri, dar şi pentru "extratereştrii" care nu au nevoie de cafea pentru a-şi începe ziua în forţă. Poţi alege să le personalizezi într-un mod simplu şi copilăresc (desenzi o inimă în care scrii iniţialele cu un "+" între ele) sau cu un model complex (unul care are nevoie de ambele căni, unite într-un fel anume pentru a fi imaginea întreagă sau cu simboluri reprezentative pentru cei doi).

 

Capsule ale timpului

 

Vei găsi şi în comerţ dacă nu ai de gând să le lucrezi tu de mână – alege cutii nu foarte mari, dar nici prea mici, care să aibă minimum o latură (capacul?) dintr-un material transparent, iar aici adaugă tu începutul pentru o capsulă a timpului: o fotografie de la începuturile relaţiei lor sau o broşă şi un papion sau... găseşti tu ceva simbolic de aşezat aici! Scopul cutiei este ca, la fiecare vizitare a conţinutului ei, să îşi amintească cei căsătoriţi de tinereţi şi de momentele fericite, pentru a-i ajuta să păstreze o relaţie sănătoasă şi fericită.

 

Solniţe haioase

 

Orice relaţie are nevoie de sare şi piper, la fel cum orice bucătărie are nevoie de aceste mici accesorii. Alege solniţe drăguţe, pe care să le aşeze cu mândrie pe masă şi care să îi trimită de fiecare dată cu gânduri bune la tine.

 

Seturi de tacâmuri sau veselă

 

Ştim, şi părinţii tăi au primit astfel de seturi, şi tu, dacă ai depăşit acel moment din viaţă ai primit tot felul de seturi de tacâmuri, de ceşti, de pahare, de farfurii şi aşa mai departe. Totuşi, dacă alegi unele cu adevărat drăguţe (ori foarte haioase, ori foarte elegante) şi de calitate, cu siguranţă destinatarul se va bucura de ele cât de curând!

 

Cuverturi sau aşternuturi

 

Toată lumea îşi schimbă aşternuturile din când (mai, mai că te-ar bufni râsul, aşa-i?). De aceea, trebuie să ne crezi când îţi spunem că nişte aşternuturi de calitate (ţesătură şi model) sau o cuvertură cu un imprimeu plăcut şi dintr-un material plăcut la atingere, care nu se pătează şi nu se boţeşte uşor ar fi de vis.

 

Olivieră

 

Ştii doar că este mai elegant să aşezi pe masă, la fiecare dejun, o olivieră frumoasă. Încearcă ceva minimalist, cu un aer uşor elegant şi un aspect modern şi original. "Condimentele nu trebuie să îţi lipsească nici din viaţă, nici din farfurie" poate fi bileţelul ataşat acestui mic dar.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI