TIOR

Daca ai calatorit mult...

Dacă ai călătorit mult, ai şi văzut multe. Cu siguranţă ai luat contact cu mai multe culturi, iar acum şi imaginaţia ta este mai bogată. Lasă-ţi experienţa să îţi amenajeze locuinţa.

 

Există persoane care nu-şi pot imagina existenţa fără concedii periodice. Aceştia îşi vor aduce mereu cu ei diferite suveniruri din călătoriile făcute, iar uneori aceste suveniruri vor fi mai mult decât nişte magneţi pentru frigider – multe vor fi decoraţiuni şi accesorii pentru locuinţă, lucruri pentru fiecare cameră în parte, obiecte ce reprezintă specificul zonelor vizitate.

 

Multă culoare şi energii pozitive

 

Lumea este plină de culoare. Dacă îţi place să o cutreieri, cu siguranţă eşti o persoană energică şi optimistă, o persoană care are nevoie de o locuinţă plină de culori, asemeni lumii pe care îţi place să o explorezi. Apoi, după ce îţi decorezi căminul cu obiecte care sunt pe placul inimii, bineînţeles că întreaga casă va avea o vibraţie pozitivă şi optimistă, la fel ca tine.

 

Imagini cu semnificaţie

 

Prin „imagini“ nu trebuie să înţelegi numai tablouri şi fotografii, ci şi imprimeuri, sculpturi şi restul ornamentelor care-ţi înfrumuseţează locuinţa. Vei găsi o modalitate de a compune decorul locuinţei cu toate lucrurile importante pentru tine: tapetul cu model vegetal va arăta că eşti o fire îndrăzneaţă, la fel ca toate culorile intense cărora le vei face loc în fiecare cameră din casa ta. Pentru ca aceste idei să capete contur, te invităm să analizezi imaginile din galeria foto.

 

Comuniune cu natura

 

Dacă îţi place să călătoreşti, este puţin probabil să nu îţi placă natura. Prin urmare, cel mai probabil vei alege locuinţe cu ferestre largi şi cu balcon sau cu terasă. Pentru amenajarea terasei sau a balconului vei găsi mai multe recomandări aici. Pentru moment, nu ne vom opri asupra acestui subiect.

 

Fără vietăţi

 

Dacă în familie nu ai şi pe cineva statornic, atunci cel mai probabil locuinţa ta nu va avea prea multe plante de interior (poate numai câţiva cactuşi?) şi nici animale de companie care să nu poată fi luate în concediu (bine, ai voie să îţi iei câine şi papagal, dacă îl înveţi pe acesta din urmă să îţi stea mereu pe umăr).

 

Poţi avea acvariu, dar unul care să aibă un sistem de curăţare intern, aşa încât toţi peştii şi melcii din acvariu să poată supravieţui chiar şi unui concediu de două săptămâni. Cât despre plantele naturale... mai bine te limitezi la flori proaspete aşezate în vaze, pe care să le poţi înlocui periodic şi pe care să le poţi arunca înainte de a pleca în lume, pentru a nu le duce grija.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI