TIOR

Cuvinte si lumini

Nu ţi-ar plăcea să îţi vezi numele scris cu luminiţe? Cum nu?! Atunci alege cuvântul preferat şi scrie-l pe el cu beculeţe pe un suport colorat sau comandă un astfel de ornament.

 

Acest articol îi este dedicat sentimentului de apartenenţă faţă de casa ta: aşa cum am discutat într-un articol anterior despre cum covorul roşu la tine acasă îţi va îmbunătăţi starea de spirit şi opinia asupra propriei persoane, trebuie să ne crezi pe cuvinte scrise că şi scrierea numelui pe pereţi te poate face să ai mai multă încredere în tine şi să îţi fie mai uşor să te afirmi.

 

Un nume...

 

Poţi alege să scrii numele tău, unul dintre numele părinţilor sau numele copiilor pe unul dintre pereţii uneia dintre camerele din casa ta. S-ar putea să fie mai potrivit în camera copiilor pentru ca ei să se obişnuiască în timp cu forma grafică a propriului nume sau în cazul în care sunt doi sau mai mulţi copii, să fie totul delimitat cu ajutorul culorilor şi al etichetelor nominale.

 

Ca idee uşor... altfel, recomandăm crearea unui arbore genealogic pe unul dintre pereţi (pe hol sau în living), iar acesta să fie luminat cu ajutorul unor spoturi (pe care le poţi instala în tavan sau în podea) sau, pur şi simplu, de sursa de lumină generală ori de lumina naturală ce pătrunde prin ferestre.

 

... Sau un cuvânt drag...

 

Dacă nu îţi place ideea de nume pe pereţi, căci te-ai lovit de prea multe ori de expresii urâte ("numele... pe toate gardurile"), atunci poate ai nevoie de un alt cuvânt care să te motiveze: în limba maternă sau într-o limbă străină, nici măcar nu contează.

 

Acest nou cuvânt poate determina o stare, un sentiment sau o idee dragă: "veselie", "iubire", "joy", "amour", "rock", "blues", "jazz", "hedonism" sau cine ştie care dintre sutele de mii de cuvinte de pe faţa pământului îţi prinde ţie destul de bine încât să vrei să îl vezi în fiecare zi.

 

... Oriunde în casă...

 

Cuvântul, nume propriu sau nume comun, poate domni pe orice perete: în bucătărie, în dormitoare, în living, pe hol, în cabinetul de lucru de acasă... s-ar putea, totuşi, să nu fie foarte potrivit în baie dacă nu are fiecare membru al familiei baia lui.

 

... Şi în orice perioadă a anului

 

Ai putea porni la drum cu ideea nu tocmai constructivă că instalaţiile luminoase se folosesc numai în timpul sărbătorilor de iarnă. Dacă te prinzi bine de această idee, vei pierde multe sugestii simpatice de amenajări interioare, căci accesoriile de interior (şi nu numai) pot fi realizate din orice, inclusiv din ghirlande luminoase, instalaţii luminoase, serii de beculeţe sau cum vrei tu să le numeşti.

 

Sursa foto: houzz.com, decoist.com 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI