TIOR

Curajos sau prea frumos – caramida in rol decorativ I

Am văzut adesea pereți care au cărămidă la vedere, mai ales în exteriorul casei de vânzare, ceea ce ne-a dus cu gândul la o amenajare nefinisată. Ce părere ne putem facem acum, când am adunat în galeria noastră foto amenajări locuințe cu un perete din cărămidă în rol decorativ? În continuarea articolului poți afla cum să potrivești cărămida cu restul amenajării din living, dormitor sau baie.

Cărămidă atemporală

Un perete interior, cu aspect nefinisat are un design atemporal. Cu toate acestea, în cazul anumitor persoane putem vorbi despre curaj în alegerea unei astfel de amenajări, iar în cazul altora de o teamă de a opta pentru o caracteristică mult prea impunătoare în decorul de acasă. Într-adevăr, cărămida la vedere atrage o mulțime de priviri, rareori fiind parte dintr-un decor neobservat.

Perfect imperfect

Perfect întrucât se potrivește oricărei încăperi, dar imperfect datorită aspectului de perete nefinisat. Spații moderne, tradiționale, industriale pot adopta cu ușurință un decor cărămidă peste cărămidă. Rezultatul va fi redat de adăugarea unei note unice încăperii prin prispa caracterului organic al cărămizii. Aspectul perfect imperfect trebuie susținut și de modalitățile de finisare și conservare a materialelor.

Noroc de casă nouă

Dacă ești norocos, noua casă poate veni la pachet cu o zidărie la vedere. Faptul că îți poți alege finisajele interioare te va scuti de un demers mai mult sau mai puțin costisitor. Cărămida deja expusă va arăta impecabil, fără a fi nevoit să intervii asupra decorului. Nu uita că îți poți alege să acoperi cu alb aspectul roșiatic al cărămizii. Efectul nefinisat se va păstra, întrucât bucățile din cărămidă vor putea fi admirate în relief.

Alb pentru finisare

Opțiunile de finisare se aleg în funcție de preferințe. Dacă vorbim despre sugestiile specialiștilor în amenajarea locuinței, aceștia te vor îndruma către alegerea albului. Este evident de ce: albul păstrează textura peretelui din cărămidă și oferă un aspect modern locuinței. Bineînțeles, vorbind de cea mai luminoasă nuanță, schimbarea se va putea observa în interioarele ce nu mai au aspect întunecat. În final, albul este o alegere populară, ce oferă spațiului caracteristici simple, dar atrăgătoare.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI