TIOR

Cum vrei sa fie acasa?

Când îţi amenajezi locuinţa, trebuie să începi totul prin a-ţi pune întrebări. Cum vrei să te simţi acasă? Pentru câte persoane este această locuinţă? Cum trebuie să compartimentezi camerele şi spaţiile de depozitare? Cum vrei să arate locuinţa ta? Ce vrei să inspire? Ce atmosferă vrei să fie instaurată în locuinţa ta? Ce ai vrea să gândească oaspeţii care îţi vor trece pragul?

 

Dacă vrei o casă creativă...

 

... Atunci şi tu eşti o persoană creativă căreia îi place să găsească provocare în orice obiect pe care îl priveşte. Înconjoară-te de obiecte care îţi stimulează creativitatea şi, eventual, include-i şi pe cei dragi în planurile tale, mai ales în proiectele handmade pentru lucruri de aşezat prin casă. Astfel îşi poate personifica fiecare husa pentru scaun, cănuţa sau partea de cuier.

 

Aşază la îndemână obiectele care îţi hrănesc sufletul de artist şi organizează-le în aşa fel încât să îţi fie uşor să le foloseşti: fiecare produs în recipientul său, fiecare recipient, etichetat.

 

Dacă vrei o casă liniştită...

 

O casă unde te poţi relaxa cu adevărat este aceea unde poţi să îţi pui picioarele pe masă fără să te temi că o zgârii, unde câinele are voie în pat, pentru că oricum îl ţii tot timpul în braţe, unde copiii au voie să mănânce şi prin casă şi aşa mai departe. Vei avea nevoie de parchet pentru trafic intens, mobilier ieftin şi multe huse de schimb pentru fotolii, scaune şi canapele.

 

Dacă vrei o casă care te primeşte cu „braţele deschise”...

 

... este simplu! Trebuie să aşezi câteva piese de mobilier foarte comode, iar toate accesoriile trebuie să aibă câte o poveste de spus: pentru a instaura o atmosferă primitoare, vei avea nevoie de obiecte vintage, de rame cu fotografii, de etalarea premiilor şi diplomelor obţinute de-a lungul timpului, de lucruri pe care le-ai făcut de mână sau pe care le-ai primit de la cineva foarte drag şi, nu în ultimul rând, ar fi bine ca locuinţa sau măcar intrarea să fie decorată predominant în culori calde (chiar şi din cele neutre – nuanţele de maro sunt întotdeauna binevenite).

 

Dacă vrei o casă haioasă...

 

Lucrurile haioase induc o atmosferă haioasă. Dacă vrei multă veselie, obiectele lucrate manual, precum şi lucrurile foarte colorate au acest efect de energizare a decorului. Poţi opta pentru accesorii cu diferite imprimeuri şi modele care să combine mai multe culori, astfel încât totul să fie şi mai vesel. Nu este obligatoriu să ai multe culori, ci poţi să creezi o locuinţă veselă şi numai cu ajutorul unor modele haioase sau imprimeuri jucăuşe cu buline, animăluţe sau forme nedefinite, dar cu dimensiuni diferite şi colorit diferit.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI