TIOR

Cum sa te joci modelele animal print?

Ce înseamnă animal print şi cum poţi să îl potriveşti în interiorul casei tale? Animal print înseamnă orice imprimeu care are legătură cu urmele lăsate de animale, cu forma lor sau cu felul în care arată blana, părul, penele sau pielea lor.

 

Din păcate, când spunem "animal print", ne vin în minte numai modele cu blană de ghepard sau de tigru, acest tip de imprimeu înseamnă mult mai multe modele de atât. Dacă nu eşti fan blană-de-ghepard, atunci există multe alte variante de imprimeuri cu motive animale care să îţi animeze locuinţa fără să fie prea ochioase.

 

Unele imprimeuri pot fi văzute ca neutre.

 

De exemplu, imprimeurile alb-negru sau imprimeurile cu tonuri maronii nu aduc în mod necesar o notă personală săritoare în ochi, dar sunt prietenoase şi pot dinamiza uşor aspectul unei încăperi. Le poţi asorta cu uşurinţă cu alte ornamente, accesorii sau piese de mobilier şi pot fi reprezentate şi în ţesături, şi în covoare, şi în tablouri, şi în aşternuturi şi tot aşa mai departe.

 

Iar dacă eşti o persoană excentrică...

 

Dacă eşti o persoană excentrică s-ar putea să îţi doreşti să combini culori trăznite şi imprimeuri cu motive animale: de exemplu, s-ar putea ca un imprimeu unde dungile negre ale zebrei sunt albastre şi dungile albe sunt portocalii sau galbene să îţi placă mai mult decât imprimeul simplu de piele de zebră sau mai mult decât un imprimeu oarecare cu galben şi albastru.

 

De asemenea, dacă îţi plac lucrurile ostentative, s-ar putea să te încânte ca o mare parte din camera ta să fie acoperită în animal print, nu numai un covoraş, o pernuţă decorativă sau tapiseria unui scaun.

 

Alege decoraţiuni jucăuşe.

 

Combină imprimeurile: alege o pernuţă dalmaţian şi aşaz-o lângă una cu imprimeuri florale sau ia-ţi o veioză în formă de girafă, dar fără într-o singură culoare şi aşaz-o lângă o măsuţă de cafea personalizate cu modelul care i-ar fi revenit, în mod normal, girafei.

 

Oferă stil şi durabilitate cu animal print.

 

Animal print-ul va fi mereu la modă, într-un fel sau altul. E drept că poate se va trece de la dominarea pieii de ghepard la pielea de reptilă, la carapacea de broască ţestoasă ori la modelele care se regăsesc în aspectul altor animale, dar întotdeauna se va purta animal print.

 

Creează un centru de greutate al camerei, un punct de atracţie.

 

Dacă vei analiza imaginile din galeria foto, vei observa că unele imprimeuri sunt săritoare în ochi, altele sunt ceva mai cuminţele. Stabileşte ce anume din fiecare cameră vrei să atragă atenţia privitorului, apoi îndrăzneşte să alegi accesorii non-conformiste după gust.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI