TIOR

Cum recunosti casa unui barbat – designul tipic masculin

Bărbații au un stil aparte în amenajări locuințe, iar acest lucru este absolut normal. Spre deosebire de interioarele feminine, în care se regăsesc o multitudine de accesorii decorative și culori dintre cele mai îndrăznețe, cele masculine se orientează către utilitatea spațiului de locuit și o cromatică mai puțin ieșită din comun.

Masculinitate în design

Interioarele masculine se remarcă printr-o asociere a două stiluri aparent opuse, cel tradițional și cel modern. Cel mai adesea, cromatica caselor locuite cu preponderență de către bărbați se reflectă în nuanțe diferite de gri și albastru. De asemenea, lemnul pare a fi un element de design lăsat la vedere, spre atragerea atenției. Un astfel de material natural face legătura cu natura umană ce se regăsește întotdeauna în spații curate, proaspete și simple.

Spațiu „cu greutate”

Pentru a genera un spațiu impunător, trecerea dintre living și dormitor poate fi realizată printr-o deschidere mai mare, acoperită cu o ușă glisantă masivă. Astfel, va fi înlăturat un cadru de ușă standard și se va adăuga greutate spațiului prin intermediul unei uși personalizate. În principal, materialul ales pentru amenajarea locuinței poate fi metalic sau din lemn.

Clasic, dar modern

Stilul de amenajare interioară al proprietarului spune multe despre personalitatea acestuia. În cazul de față, galeria noastră foto ne prezintă un amestec de clasic și modern atrăgător. Pe lângă un aranjament compus dintr-o canapea și perne decorativ, observăm o pereche de fotolii tapițate catifelat, dar cu picioare cromate. Nu lipsește clasicul joc de șah, dar nici raftul de băuturi sofisticate, moderne.

Vibrație masculină

Amenajarea locuinței într-un stil masculin își face simțită prezența prin intermediul unor piese de design precum tablouri sau rafturi pline de cărți la vedere. Zonele cel mai des frecventate de către bărbați vor fi recunoscute prin fotolii relaxante, ecrane în fața cărora pot afla noutățile de la știri sau, din contră, își pot petrece timpul jucându-se. Există și camere a căror amenajare interioară vine cu un plus de distracție datorită jocurilor ce pot ocupa suprafața încăperii.  

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

904.81 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI