TIOR

Cum poti rezolva problema spatiilor mici

Mulți dintre cei care vor să-și amenajeze o locuință, fie că este vorba despre o casă, fie că vorbim despre un apartament, se confruntă cu problema spațiilor mici. Astăzi, la rubrica amenajări de locuințe împreună cu echipa Elvila, ne-am propus să oferim câteva soluții pentru cei care sunt în dificultate din cauza spațiului nu tocmai generos.

Simplu și spațios

O problemă este amenajarea dormitorului. O mobilă prea voluminoasă ocupă mult din spațiul unei camere, mai ales dacă suprafața acesteia este mică. Soluția? Mobila de dormitor KIM fag oferită de Elvila, este o mobilă de dormitor în linii drepte și simple. Culoarea fagului este o culoare deschisă care dă efectul unei camere spațioase, chiar dacă dimensiunile reale sunt mici.

Tinerii au nevoie de spațiu

În perioada studenției, banii pentru chirie sunt o problemă, așa că cel mai probabil mulți dintre studenți se gândesc la o garsonieră. Fiind de dimensiuni reduse, spațiul trebuie riguros folosit și amenajat cu mare grijă. O canapea amplasată în mobilierul de bibliotecă poate fi o rezolvare pentru o astfel de locuiță. Solutia venită din partea echipei Elvila ar fi mobilierul SIMBA 2. Aceeași mobilă SIMBA 2 de la Elvila poate fi folosită și pentru amenajarea camerei copilului care are nevoie de un loc de joacă spațios.

Unde îți poți așeza la cină toți prietenii?

O altă problemă pentru spațiile mici poate fi spațiul pentru servit cina alături de prieteni. O posibilă rezolvare propusă de echipa Elvila este masa extensibilă MAXIM, care poate fi stransă cu ușurință la finalul serii. În plus, nici scaunele nu trebuie să ocupe foarte mult spațiu, așa că recomandăm să nu alegeți dimensiuni mari în defavoarea utilului. Pe de altă parte, Elvila recomandă și un set pliant cu masă și patru scaune. În acest fel problema spațiului mic este aproape inexistentă.

Biblioteca pentru toți

Cum se pot pune în același loc televizorul, cărțile și alte obiecte ce trebuie depozitate? Simplu! Se poate apela la soluția dată de echipa Elvila: biblioteca SPRING, o bibliotecă modernă, aerisită dotată cu dulapuri și alte spații destul de încăpătoare. Astfel cărțile preferate nu vor lipsi din casă, elementele de decor vor fi la locul lor, iar televizorul îsi are locul lui în cadrul bibliotecii atunci când dorești să vezi filmul sau show-ul preferat.

V-am rezolvat o parte din probleme? Puteți găsi produsele din acest articol pe site-ul de mobilă elvila.ro, iar dacă doriți să vedeți alte idei pentru casa sau apartamenul mult visat, le găsiți în rubrica noastră dedicată amenajării locuinței.

Sursa foto: elvila.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI