TIOR

Cum pastrezi ordine in dulap?

Păstrarea ordinii din dulap pare adesea a fi una dintre cele mai dificile sarcini casnice, nu-i așa? Pentru orice există o soluție! Întotdeauna există câteva trucuri care te pot ajuta să menții ordine în dulap pentru mai multă vreme.  
 
Ordinea nu există, ordinea se face. Găsește modul de organizare cel mai eficient pentru tine: dacă este cel mai ușor să iei tricourile de pe umerașe, așează-le pe umerașe, dar dacă e mai ușor să le împăturești și să le păluiești, atunci fă așa. Organizează-le pe categorii, dar și în funcție de culori, de dimensiuni și de anotimpul în care le porți. 
 
Pune produsele pe care le folosești cel mai la îndemână, așa cum este și normal, iar pe cele potrivite anotimpului viitor, așează-le mai în spate sau mai sus. Da, va trebui să faci lucrul acesta de minimum două ori pe an. 
 
Imortalizează momentul. Odată ce totul este pus la punct și șifonierul tău arată impecabil, ai de făcut două lucruri: o fotografie și o recompensă micuță pentru sufletul tău. Fotografia te va ajuta să îți dorești să repari orice neregulă se creează în timp – știi doar că vizualizarea este foarte importantă, am mai discutat despre acest "detaliu". 
 
Organizează-ți lucrurile astfel încât să le vezi pe toate în același timp. Dacă vezi unde sunt, nu va mai trebui să întorci tot dulapul pe dos ca să le găsești și, atunci, nu vei mai face dezordine. Din acest punct de vedere, s-ar putea dovedi utile mai multe rafturi și mai multe sertare decât numărul normal care este prevăzut pentru un dulap. 
 
Nu risipi banii pe gadgeturi. Este nevoie de câteva umerașe și câteva coșuri care să te ajute să îți organizezi mai bine bunurile, însă nu trebuie să invetești în acestea tot atât cât cheltuiești pe hainele propriu-zise. În plus, umerașele se vor oferi cu unele dintre produsele vestimentare achiziționate, agățătorile le poți face și manual (cu siguranță le poți personaliza și, astfel, vei avea un șifonier mai drăguț). 
 
Nu ai nevoie de prea multe lucruri. Deschide șifonierul, așa cum este el acum, și privește-l. Cât de des îți porți fiecare cămașa? Chiar aveai nevoie de acea curea? Eșarfa aceea nu i-ar veni mai bine altcuiva? Optează pentru produse vestimentare versatile, pe care să le poți combina divers pentru efecte cu totul diferite. 
 
Nu cumpăra lucruri pe care nu le vei purta niciodată. Nu te grăbi să le rupi etichetele, pentru a le putea returna sau înlocui în cazul în care îți dai seama că, de fapt, nu îți dorești acel lucru. Dacă vei achiziționa lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat, nu vei face decât să îți aglomerezi șifonierul și, astfel, îți va fi mai greu să faci ordine. 
 
Aruncă orice nu este util. Din nou: cu cât este mai liber dulapul, cu atât va fi mai ușor să faci ordine și cu atât va părea mai liber și mai curat. 
 
Răsplătește-te pentru fiecare mică reușită. Rămâi câteva minute în fața dulapului și admiră-ți rezultatele. Dacă este totul bine, oferă-ți o recompensă: o baie fierbinte, lungă, o porție de ceva bun, câteva jocuri sau orice altă mică bucurie ți se potrivește. 
 
Sursa foto: houzz.com, Pinterest.com. 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI