TIOR

Cum intampinam primavara?

Calendaristic, primăvara a venit de la 1 Martie. Practic, parcă ne cam păcăleşte. Poate nu îi place cum o întâmpinăm. Să verificăm lista... Nu este suficient să cumperi câteva pernuţe decorative în culori pastelate şi să iei un buchet de narcise pentru living. Trebuie să te dedici primăverii, trebuie să o îmbrăţişezi şi să gândeşti ca ea.

 

Să fie multă verdeaţă.

 

Cu o floare nu se face primăvară; dar cu o grădină de lalele, o bucătărie cu ghivece cu plante aromatice proaspete şi o casă unde în fiecare cameră există un buchet de flori proaspete, s-ar putea să fie primăvară chiar şi dacă afară este atmosferă ploioasă de toamnă în martie.

 

Să fie totul curat.

 

Mai sunt două săptămâni şi vine Paştele. Prin urmare, ai două motive bune pentru ca în acest weekend să faci curăţenie în profunzime, să cureţi foarte bine bucătăria în toate colţurile ei, să ştergi şi praful de sub mobilă şi din spatele dulapurilor, să muţi mobila ca să poţi lustrui mai bine peste tot şi să ştergi geamurile. Soarele nu străluceşte cu toată puterea prin geamuri murdare, are nevoie de ferestre curate ca lacrima. Dacă şi la tine plouă, aşteaptă să se oprească ploaia şi apoi mergi şi şterge geamurile pentru a primi soarele cu toată inima.

 

Să fie mereu trusa de picnic pregătită.

 

Picnicuri cu familia, picnicuri cu prietenii, picnicuri cu partenerul – nu contează care este varianta ta de picnic, important este că trebuie să fii întotdeauna pregătit(ă). Primăvara, vremea este schimbătoare, prin urmare totul trebuie să fie gata şi, cum prinzi un moment frumos, să plecaţi la picnic.

 

Ţine o trusă de picnic pregătită. Aici va trebui să ai o pătură cu două feţe (una moale şi una impermeabilă), o faţă de masă, farfurii de unică folosinţă, pahare de unică folosinţă, tacâmuri, sare, piper şi îndulcitor – pentru orice eventualitate.

 

Să fie un loc de unde să priveşti afară.

 

Dacă ai terasă sau balcon, amenajează-ţi acolo un colţ de relaxare, cu fotolii sau cu hamac, după posibilităţi şi după plac. Dacă nu ai nici grădină, nici balcon, atunci amenajează-ţi măcar un loc lângă una dintre ferestrele cristaline: lângă fereastra cu cea mai frumoasă privelişte, pentru a te bucura şi în casă de copacii înmuguriţi, de trilurile păsărelelor şi de aerul jucăuş al primăverii.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI