TIOR

Cum decoram masa de Craciun?

Când vine sezonul sărbătorilor de iarnă, avem în vedere atât decorarea interioară, cât și decorarea exterioară a casei. Accentul cade asupra bradului de Crăciun și prea puțin asupra amenajării mesei unde te vei bucura de bucatele specifice zilei de 25 Decembrie.


Masa de Crăciun


Este bine ca spiritul sărbătorilor să se regăsească în amenajarea locuinței în această perioadă. Dacă ai fost ocupat și nu ai avut timp să te documentezi cu privire la decorarea mesei de Crăciun, venim în ajutorul tău. Am tras cu ochiul la amenajările realizate de specialiștii în home design și am strâns în colecția noastră foto cele mai frumoase mese decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă.


Invitații vor fi bucuroși să petreacă alături de tine într-un cadru de poveste. Și pentru că îți dorești să intre în atmosfera festivă în cel mai frumos mod, ai grijă ca spațiul de servit masa să împărtășească ideile decorative propuse.


În familie


Masa luată în familie trebuie atent așezată. Pe lângă bucatele alese ce vor satisface până și cei mai mofturoși gurmanzi, obiectele decorative sunt de nelipsit. Farfurii, pahare, globuri, steluțe. Împreună redau atmosfera sărbătorilor de iarnă. În ciuda faptului că vremea de afară nu ne poate inspira în amenajarea locuinței, albul și argintiul sunt încă la modă pentru masa în familie.


Sezon festiv


Dacă îți dorești un impact puternic, poți alege o schemă de culori ce include argintiu și auriu, iar rezultatul va fi un aspect elegant. De asemenea, poți condimenta cu o față de masă albă imaculată, căreia îi asortezi elemente decorative pentru scaune. În schimb, pentru un decor modern, orientează-te către purpuriu, turqoise și culori întunecate.


Decor sofisticat


Pe lângă veselă, pahare și tot aranjamentul clasic al unei mese, poți adăuga ornamente specifice Crăciunului. În funcție de stilul de amenajare preferat, te poți orienta și către obiecte de epocă sau candelabre elegante, alături de palete bogate de culori. Pentru șervețelele de la masă folosește inele decorative care să adauge o notă de sărbătoare.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI