Cum creezi un interior sofisticat – partea I

19-09-2015 / Blog amenajari locuinte

Vești bune în home design! Așa că nu am rezistat să nu împărtășim entuziasmul cu tine. Accentele aurii în amenajările interioare sunt încă în tendințe. În plus, am pregătit pași simpli de urmat pentru un decor extravagant, unde nu lipsesc elementele aurii.


Învinge-ți teama de „prost-gust”


Atunci când visezi la un interior ca în revistele de home design, încerci să pui în balanță gradul de eșec și curajul de a risca. Dacă alegi să urmezi sfaturile specialiștilor, șansele de a da greș sunt mai reduse. Mai mult, te vei alinia cerințelor estetice, înlăturând elementele de „prost-gust” care să îți ruineze munca depusă pentru amenajarea locuinței.


Living luminat cu strălucire


Un efect impresionant poate fi redat de prezența unui candelabru într-o altfel de cameră. Ne-am obișnuit ca un astfel de obiect de iluminat să se regăsească doar in living. Specialiștii ne recomandă să „spargem gheața” și să folosim o sursă de iluminat cu elemente strălucitoare pentru efecte vizuale inedite.


Un candelabru nu trebuie să fie masiv și să îngreuneze aspectul camerei. Mai multe elemente din sticlă, reunite prin structuri din materiale aurite vor spori efectul de strălucire.


Perechea alb – auriu


Unei camere complet albe, i se pot adăuga elemente decorative aurii, cum ar fi pernele de pe canapeaua imaculată. Pentru un plus de eleganță, optează pentru piese de mobilier aurii. Dozează inteligent accentele de metal prețios, astfel încât să nu creezi impresia unui exces nejustificat. Noi recomandăm o canapea albă, decorată cu perne aurii, dar asortate cu scaune sau mici fotolii din aceeași culoare. Acesta este un loc perfect pentru primit oaspeții.


Masa – în centrul atenției


Dacă tot am adus vorba de musafiri, o altă modalitate prin care poți adăuga eleganță spațiului din jurul canapelei de oaspeți, este să transformi masa în obiectul central al livingului. Pentru un aspect modern și luxuriant, masa poate avea accente aurii, spre deliciul celor care apreciază obiectele decorative de lux.


Dar asta nu e tot, urmează partea a II-a a celor mai inspirate idei pentru un interior sofisticat.


Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.