TIOR

Cum creezi un interior sofisticat – partea a II-a

Așa cum am promis în articolul anterior (Cum creezi un interior sofisticat – partea I), ideile pentru amenajări interioare speciale nu s-au oprit aici. De aceea, în continuare vă lăsăm să vă delectați cu fotografiile și sugestiile noastre.


Auriu în detalii


Dacă ar trebui să alegi dimensiunea obiectelor în nuanțe aurii care să îți decoreze camera, ce ai alege? Să fie o piesă de mobilier? Prea masiv. Atunci o bună soluție o reprezintă accentele aurii pe care le poți adăuga diverselor obiecte decorative. O vază cu flori, lumănări parfumate, rama tabloului. Toate acestea construiesc un ambient plăcut. Atmosfera elegantă va fi punctul forte al încăperii.


Atingerea iscusită a designerului


Pentru că unii dintre noi preferă accente aurii pe ici, pe colo, noi îi susținem în alegerile lor. O încăpere nu trebuie încărcată cu numeroase obiecte de lux pentru a păstra un aspect elegant. Nu îndrăznim să alegem draperiile aurii, însă galeria ce le susține poate fi astfel. Parcă asistăm la o atingere plină de farmec și strălucire, mai ales dacă adăugăm și un tablou sofisticat. Păstrăm notele aurii, așa cum am stabilit.


Un nou aspect pentru pereți


Iubitorii de artă, vor aprecia întotdeauna o pictură deosebită. De această dată, putem acorda și noi o atenție deosebită tablourilor. Mai exact, ramele acestora ce pot împrumuta din eleganța aurului. Puteți lua în considerare decorarea cadrelor pentru aceste obiecte de artă. Specialiștii ne recomandă accente aurii pentru ramele tablourilor. Pereții prind viață, inspiră acum eleganță și rafinament.


Mai mult decât un perete


Pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin, iar micile accente aurii nu îi tentează, venim în spijinul lor. Dacă ne referim, din noi, la decorarea pereților, putem utiliza un separator. Este util, întrucât poți delimita spațiul atunci când îți dorești să faci o reamenajare a spațiului. Mai mult decât atât, completează un design sofisticat, dintr-o singură mișcare.


Lumină elegantă


Nu ești dispus să îți renovezi complet locuința, ci doar să reîmprospătezi aspectul deloc atractiv. Plus că te-ai și plictisit de nuanțele neutre ce îți guvernează casa. De aceea, un pas simplu și rapid poate fi înlocuirea vechilor sisteme de iluminat. Și pentru că până acum am vorbit despre accentele aurii, vom continua în același stil elegant pe care ni-l dorim la noi în cămin. Aprinzi lumina și totul devine strălucitor cu un abajur auriu.


Casa ta merită să fie răsfățată cu obiecte decorative sofisticate. Tu ce ai alege?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI