Cum arata o locuinta de 5 stele?

18-08-2015 / Blog amenajari locuinte

Te-ai întrebat vreodată cum ai putea să amenajezi chiar la tine acasă o cameră asemenea celor din hotelurile de 5 stele? Dacă îți dorești o locuință de lux, noi avem câteva idei care te-ar putea ajuta în decorarea căminului tău. Iată ce spun specialiștii în home design.

 

Arhitectura este un criteriu prin care putem deosebi o clădire de alta, să o încadrăm într-o anumită perioadă istorică și să ne încânte vizual. Dar noi nu ne dorim să fie doar „afară vopsit gardul, iar înăuntru leopardul”. Așa că vom pune accent pe amenajarea interioară a unei locuințe de lux.


Stil de viață luxos


Unii oameni spun că fericirea este un lux, dar ce înseamnă luxul în amenajările interioare? Calitate și eleganță. În plus, noi suntem de părere că stilul nu ar trebui să cunoască limite. Putem avea luxul la noi acasă. Dacă ne dorim reamenajarea locuinței noastre pentru a ne oferi luxul de care avem nevoie, trebuie să consultăm galeria foto. V-am pregătit câteva idei inspiraționale.


Spațiu mic, dar cu stil


Există teama de a nu încărca un apartament mic cu prea multe elemente decorative. Inițial am crede că nu putem aborda un stil select într-un spațiu restrâns. Potențează fiecare centimetru pătrat. Alege înțelept mobilierul, oprele de artă pentru decorarea pereților, materialele și textura acestora. Fii atent la detalii și finisaje. Dacă ești atras de o viață luxuriantă, înseamnă că indicațiile noastre sunt exact ceea ce cauți. Pentru a nu da greș, respectă sfaturile designerilor și obține locuința la care ai visat până acum.


Țesături prețioase


Materialele textile folosite pentru draperii, căptușeala fotoliilor sau a canapelelor trebuie alese cu grijă. Atât pentru confort, cât și pentru un design cât mai atractiv sunt recomandate țesături prețioase, precum mătase și cașmir. Detalii hand-made pot aduce un plus de originalitate amenajării locuinței.


O baie de lux


Finisaje opulente, oglinzi mari, cristal, detalii aurii sau platinate. Totul trebuie să se completeze reciproc într-un spațiu de relaxare care să ridice o baie la rangul „încăpere de lux”. În ultima perioadă, specialiștii în amenajări interioare pun un mare accent pe elementele decorative inovative. Ne referim la tehnologie. Cum aceasta nu poate lipsi din viața noastră, să nu fim surprinși dacă în baie vom găsi un televizor cu ecran plat, ultra-modern.


Eleganță în dormitor


Ce îți poți dori mai mult pentru un dormitor, dacă nu luxul de a avea un pat ale cărei lenjerie, perne și draperii se potrivesc perfect. Putem folosi drept inspirație exemplul hotelurilor de lux, în care patul este situat în centrul camerei. Merită să încerci. Efectul este unul de ividiat. Adaugă și draperiile, așa cum am precizat, în deplină concordanță cu celelalte țesături din încăpere. Opace pentru mai multă intimitate și din materiale prețioase. Damasc asortat cu perdele din mătase. 


Gusturile sunt diferite, așa că așteptăm cu interes versiunea ta a locuinței de lux. Accepți provocarea noastră?


Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.