TIOR

Uite cum arata o despartire in home design

Crezi că a venit momentul unei „despărțiri” și la tine acasă? Nu ne înțelege greșit, noi ne referim la pereții despărțitori. În continuare îți vom prezenta idei pentru o renovare creativă și practică a locuinței tale.


Trebuie să te bucuri și tu de inovațiile din domeniul home design. Acum ai posibilitatea să apelezi la idei de amenajări interioare care să îți schimbe complet viziunea asupra încăperilor neîncăpătoare.


Prima despărțire


Poți începe prin a-ți împărți spațiul din locuință cu ajutorul unor pereți rotativi. Un astfel de perete poate ține loc și de suport TV. În acest caz, avem o despărțire ingenioasă între camera de zi și bucătărie.


A doua despărțire


Un alt panou despărțitor poate fi utilizat pentru a separa dormitorul de zona de studiu. De data aceasta ne putem folosi de spațiul pe care ni-l oferă acești pereți separatori fie pentru a depozita cărți, fie pentru a amenaja un spațiu decorativ.


Detalii tehnice


Alegerea unor pereți despărțitori vor contura un stil minimalist și original pentru locuința ta. Totodată, folosirea unei palete simple, bicolore, va reda spațiului o notă de eleganță. Îmbinarea perfectă de alb și negru poate fi susținută de o gamă de podele din lemn de culoare închisă.


În final...


Designul general al încăperilor poate fi admirat din diferite ungiuri, întrucât muchiile ascuțite ale pereților despărțitori vor fi interesant de admirat. Spațiul astfel amenajat oferă libertate de mișcare dintr-o cameră în alta. Are un aer tineresc și potrivit pentru o casă liniștită, mică, dar devenită mai spațioasă cu ajutorul pereților despărțitori.


Rezultatul este unui versatil și oferă posibilitatea rearanjării decorului în funcție de nevoile fiecărei persoane.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI