TIOR

Cum arata casa unui designer?

Designerii, indiferent că se ocupă de amenajări de interioare, de webdesign, de modă sau de publicitate, cu toate ramurile sale, sunt persoane creative. Prin urmare, aceştia au nevoie de un cămin pe măsură: mult spaţiu, multă lumină, obiecte care să le alimenteze creativitatea, dar şi de obiecte care să le ofere confortul fizic şi emoţional de care au nevoie pentru a-şi păstra intact ego-ul.

 

Iată cum arată locuinţa designerului Susan Drover...

 

Deschidere şi lumină

 

Oamenii care trăiesc din a fi creativi au nevoie de un spaţiu cât mai deschis de activitate, un spaţiu larg în care să-şi poată desfăşura în întregime personalitatea, gândurile, emoţiile. Deschiderea este necesară oricărui spirit artistic.

 

Susan Drover este designer de interioare. Pentru a putea avea idei noi întotdeauna, pentru fiecare spaţiu pe care îl are de amenajat, are nevoie de un cadru cât mai puţin aglomerat în care să îşi relaxeze mintea. Şi vei observa în imaginile din galerie că într-adevăr locuinţa sa pare foarte bine aerisită.

 

Culoare ici şi colo

 

Mărcile personalităţii nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, darămite din cea a unui artist! Şi ce altă modalitate de a-ţi "marca teritoriul" mai bună decât decorarea cu nuanţele preferate ale culorilor preferate şi cu ornamente care pot rezona cu personalitatea ta?

 

Vei observa că, deşi în imaginile din galerie domină culorile neutre şi nonculorile (alb, gri, bej, maro etc), în fiecare cameră există cel puţin un element colorat: tablouri pline de energie cromatică, aşezate chiar şi în cele mai neaşteptate locuri, pernuţe decorative cu imprimeuri colorate, corpuri de iluminat nuanţate şi plante proaspete vii şi revigorante, decoraţiuni mărunte aşezate cu grijă pe rafturi şi aşa mai departe.

 

Simplitate şi eleganţă

 

Aceste două caracteristici, simplitatea şi eleganţa, pe lângă faptul că merg foarte bine împreună, aşa cum scriam şi aici, nu sunt trăsături exclusive pentru artişti. Şi locuinţa ta o poţi amenaja după aceste două criterii şi încă foarte uşor.

 

Este drept, totuşi, că atunci când ai câteva piese-cheie de artă, obiecte originale şi unice în lume, este mult mai uşor să optezi pentru mobilier simplu şi culori cuminţi, căci echilibrul se instalează imediat.

 

De asemenea, trebuie să observi un lucru: fiecare obiect are locul său şi fiecare cameră este organizată în funcţie de activităţile zilnice în acord perfect cu necesităţile persoanei care locuieşte aici. Organizarea şi ordinea sunt, într-adevăr, reguli nemuritoare de amenajări şi reamenajări interioare.

 

Sursa: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI