TIOR

Cum arata apartamentul EI?

Cum este amenajat apartamentul unei femei? Ar fi o greșeală să generalizăm standardele de amenajare apartament, mai ales când este vorba de femei, care au o fobie pentru lucrurile "neunice". Femeilor nu le place să se îmbrace la fel, nu le place să poarte același model de pantofi și, mai ales, nu le place să fie comparate între ele. Totuși, în amenajări interioare se găsesc câteva constante. 
 
Din apartamentul unei femei nu pot lipsi lucrurile... feminine. Nu pot lipsi nici imprimeurile vegetale, nici micile ghivece cu plante de interior, nici decorațiuni elegante și diafane. 
 
Un living ce răsuflă eleganță
 
În living va fi întotdeauna lumină: produse de iluminat multiple și întotdeauna aprinse, perdele subțiri, mobilier cât mai puțin. De asemenea, este foarte probabil ca în living să găsești și un ghiveci mic cu violete de Parma și ici-colo câte un grup de lumânări uni. 
 
Să nu te mire nici dacă ea  va opta pentru pasteluri în living – sunt culori liniștite, care imprimă calm și serenitate. 
 
De altfel, întotdeauna va găsi un obiect de artă pe care să îl așeze în această camera sau va improviza unul: fie un tablou multicolor și de neînțeles, fie va expune câteva piese din sticlă de Murano, fie va apela la un artist urban sau la un prieten pentru decorațiuni atipice. 
 
Dormitorul este un sanctuar 
 
Nu acceptăm clișeul dormitorului roz. Nu negăm existența unor detalii care să aparțină paletei cromatice rozalii, însă nu înseamnă că aceasta va fi culoarea predominantă. 
 
Dormitorul unei femei va avea un pat imens, cu saltea moale, cu multe pernuțe decorative și cu o cuvertură multicoloră, veselă, dar niciodată kitschoasă. Lângă pat, va sta cuminte o noptieră cu veioza, ceasul deșteptător și cartea de seară, iar în sertarul acesteia va avea tot felul de farmece. 
 
Dulapul din cameră va trebui să fie încăpător, pentru garderoba ei diversificată, dar și moduri diverse de depozitare, precum și o oglindă în care să își poată analiza ținuta. Nu poate lipsi nici acea comodă pentru cosmetice, alături de care să fie oglinda și veioza fără de care nu se poate realiza un make-up acceptabil. 
 
Baia nu este niciodată doar o baie 
 
Baia unei femei va fi, de fapt, un mini spa. Nu va avea doar un duș, ci o cadă. Nu va lipsi dulăpiorul cu minuni. Toate detaliile vor fi asortate între ele, inclusiv finisajele, instalațiile sanitare, suporturile pentru prosoape și accesoriile. Nu este exclus să fie alese pentru acest spațiu un desen mural și o orhidee micuță. 
 
Bucătăria te va surprinde 
 
În bucătărie trebuie să fie spațiu și un strop de culoare. Mobilierul întotdeauna va încorpora mașina de spălat, aragazul, frigiderul. Dacă ea locuiește singură, nu va lăsa nimic la vedere și va opta pentru un mobilier care să ofere bucătăriei un model cât mai simplu. 
 
Celelalte spații... 
 
Dacă spațiul îi permite, cu siguranță își va instala un dressing. Ori, dacă i se potrivește mai bine, o sală de sport sau un atelier unde să își manifeste talentele. Dacă va avea un birou acasă, acesta va fi dotat cu scaune confortabile, taburete pitice pe care să își odihnească picioarele, birou dotat cu toate accesoriile care i-ar putea trebui la un moment dat. 
 
Sursa foto: houzz.com, Pinterest.com.
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI