TIOR

Culori pentru un plus de energie

Culorile au un rol foarte important în amenajările interioare de locuințe... și de spirit! De aceea, recomandăm să îți alegi cu grijă nuanțele și să îți colorezi casa: cu cât locuința este mai colorată, cu atât pare mai veselă și emană mai multă energie. 
 
Înseninează-te de când ajungi acasă! 
 
Este foarte important ca atunci când ajungi acasă să te întâmpine o imagine plină de energie. Pentru acest lucru, poți apela cu încredere la vopseluri colorate pentru exterior sau, dacă locuiești la bloc, pentru accesorii simpatice și colorate: un ghiveci cu flori, un covoraș de întâmpinare cu mesaj haios sau în nuanțe jucăușe. 
 
Nu uita nici de iluminatul intrării – un detaliu foarte important și pentru locuințele din blocuri, dar și pentru cele de la curte. 
 
Culoare și în living 
 
Livingul este cea mai permisivă cameră din punct de vedere al amenajărilor interioare, dar mai ales cromatic: în primul rând, poți utiliza culoarea preferată așa cum îți dorești, indiferent cât de intensă este sau cât de mare va fi pata de culoare. În al doilea rând, poți folosi orice combinație de culori și orice stil de amenajări interioare, iar rezultatul va fi unul plăcut oricum. 
 
De exemplu, un living în toate culorile curcubeului sigur te va energiza și de va înveseli oricând. Nici măcar nu este nevoie să fie culorile foarte intense sau într-o ordine prestabilită, ci doar să existe. 
 
Culoare și în bucătărie 
 
Deși este de preferat ca amenajarea bucătăriei să se facă în culori calde sau mai ales nuanțe de oranj, îți poți decora și această zonă a casei după bunul plac. Cu mobilier personalizat ori ba, în albastru sau galben pai, cu scaune înalte sau cu mini canapele, cu spoturi luminoase sau candelabre – bucătăria ta poate căpăta orice formă și orice culoare, atât timp cât pe tine te face fericit și își îndeplinește corect dimensiunea pragmatică.  
 
Culoare chiar și în dormitor 
 
Mai ales în dormitor, nu trebuie să fie totul monoton – da, încă ne referim la culori, chiar dacă se poate aplica în mai multe cazuri. Dormitorul este camera pentru vise și visuri, iar acestea trebuie să fie colorate. 
 
Desigur, alegerea îți aparține: poți alege să colorezi pereții și să păstrezi restul simplu sau poți alege pereți albi sau crem și decorațiuni și mobilier în culori vii. Alege culoarea dominantă pentru decorarea dormitorului și alege-o cu gândul la faptul că aceea va fi imaginea ce-ți influențează visele și culoarea pe care o vezi prima dată de fiecare dată când te trezești. 
 
Camera copilului – cascadă cromatică 
 
Dintre toate, camera copilului chiar TREBUIE să fie colorată – cei mici sunt atrași de culori intense și vesele. Optează pentru nuanțe cât mai naturale, lasă natura să te inspire și cu siguranță vei decora cea mai frumoasă și mai potrivită cameră pentru copilul tău.  
 
Aici, poți alege și zugrăveală multicoloră, și covoraș multicolor, și cuvertură cu un colorit diversificat. Încearcă să găsești un echilibru în rândul formelor din această încăpere (atenție mai ales la imprimeuri) și totul va fi bine. Pe măsură ce copilul crește, nu uita să te consulți cu el pentru eventuale modificări. 
 
Sursa foto: houzz.com 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI