TIOR

Culcus de somn usor pentru pisici

Astăzi vom vorbi despre cum putem integra mobilierul destinat animalelor de companie în cele mai moderne locuințe. În ton cu armonia casei, specialiștii în home design îți oferă soluții de amenajare a spațiului de relaxare pentru pisici.


Dacă îți cunoști animalul de companie și vrei să îi asiguri toată protecția și grija de care are nevoie, oferă-i un spațiu numai pentru el. Luând în considerare faptul că pisicile adoră locurile în care se pot ascunde, la fel de mult ca cele mai relaxante zone de pe canapea, optează pentru o piesă de mobilier specială. Concepută sub forma unui scaun cu acoperământ sau a unui culcuș sferă, prezintă un design elegant, potrivit interioarelor contemporane.


Paturi pentru pisici


Cine spune că o pisică nu poate avea patul propriu? Mai ales când știi că îl ocupă pe al tău în majoritatea timpului. Aruncă o privire în galeria noastră foto și spune-ne pe care l-ai alege. După ce vei lua în calcul caracteristicile designului actual al locuinței, cel mai potrivit pat pentru pisici va fi ales cu mare ușurință. Mai ales că îl poziționezi aproape oriunde în casă.


Linii drepte sau linii curbe


În home design, modelele pentru pisici prezintă linii drepte, clasice, dar și curbe, sofisticate, în funcție de stilul pe care îl preferi. Curioase și jucăușe din fire, pisicile vor folosi adăpostul pentru a observa lumea, a se ascunde sau a-și ascuți gheruțele.


Materiale și culori


Materialele folosite, de cea mai înaltă clasă, vor crea un design atractiv. Culorile, de asemenea, vor contribui la aspectul patuțurilor. Te poți bucura de o disponibilitate cromatică variată. Rămâne doar să alegi ceea ce îți place ție și pisicii tale.


Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI