TIOR

Cu un balansoar se face... iarna perfecta

Selecția noastră de balansoare inspiră relaxarea absolută în acele zile perfecte de iarnă. Mai ales dacă acest cadru de poveste se petrece chiar în fața șemineului. Pornind de la un design clasic, dar nu în forma sa tradițională, ajungem până la cele mai nonconformiste modele. Suntem siguri că a noastră galerie foto va mulțumi toate gusturile în materie de home design.


Amintirea primului balansoar o putem asocia cu locuința bunicilor sau a prietenilor ce se puteau bucura de clipe relaxante chiar la ei acasă. Privind spre viitor, ne putem imagina perioada sărbătorilor ce tocmai se apropie, împreună cu un concediu bine meritat. Ar fi păcat ca zilele libere să nu le petrecem în spațiul nostru de relaxare. Ceea ce îți lipsește, nu e greu de găsit dacă urmărești articolul nostru despre alegerea balansoarului ideal.


Balansoar cu lampă atașată


Iată un balansoar cu un aspect aparent simplu. Lemnul brațelor ce se prelungește către picioarele scaunului, împreună cu o zonă de șezut gri, confortabilă, crează un design adaptabil oricărui spațiu. Ce ascunde, de fapt, acest scaun cu sistem de legănare? Este o piesă de mobilier ce poate alimenta o lampă prin energia rezultată în urma balansării. Astfel, realizează un cadru perfect pentru citirea unei cărți în timpul serii.


Balansoar privat


Atunci când ai nevoie de puțin timp cu tine, ferit de privirile celor din jur, alege un balansoar elegant, cu margini ce asigură intimitatea. Designul balansoarului se remarcă tocmai prin această utilitate nemaiîntâlnită. Pielea neagră alăturată lemnului deschis la culoare oferă o notă clasică amenajării încăperii, iar ție momente de reculegere după o zi stresantă.


Design contemporan


Diferit de noțiunea de balansoar autentic este balansoarul cu design contemporan. Noua linie de mobilier este caracterizată de curbe pronunțate ce asigură un legănat adecvat. Materialele folosite la conceperea acestor piese de design interior sunt rezistente și durabile: oțel și plasă de poliuretan. Aspectul modern îl diferențiază de alte fotolii din aceași categorie.


Scaun reinterpretat


Îmbrăcat în piele de culoare deschisă și această piesă de mobilier are un design diferit. O reinterpretare a balansoarului cu un design dinamic și modern. Păstrează însă caracteristicile unui balansoar, căci oferă momente de relaxare în orice moment al zilei.
Tu pe care l-ai alege?


Sursa foto: freshome.com, ecoavant.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI