TIOR

Cu motivele florale, ai motive de amenajare

Fie că ai ales să locuiești într-unul din noile apartamente din București, fie că noile case din ansamblurile rezidențiale sunt mai mult pe gustul tău, o amenajare potrivită va contribui semnificativ la sentimentul de „acasă”. Pentru că este primăvară, iar primăvara se numără... florile, vom alege și noi, de această dată, printuri florale pentru decor.

Inspirație din grădină

Afară, grădina este înflorită. În casă, canapeaua este cea înflorită. Ne inspirăm din frumusețea naturii pentru a aduce în amenajarea interioară un strop din prospețimea și seninătatea anotimpului. Imprimeurile materialelor vor avea un aspect feminin dacă vei opta pentru culori subtile. Nici culorile mai stridente nu sunt de dat la o parte. Există numeroase moduri de afișare a florilor: pe canapea, fotolii, draperii.

Elemente florale

Una dintre cele mai simple și accesibile modalități de adăugare a elementelor florale sunt pernele decorative. Acestea se potrivesc de minune pe suprafața unei canapele albe. Fiind o împrospătare a designului ce o ai mereu la îndemână, poți opta pentru o asortare sezonieră. Anotimpul îți poate dicta ce flori și cromatică se potrivesc cel mai bine. Dacă nu ești obișnuit cu prea mult alb, poți opta și pentru o pereche de fotolii înflorate.

Doze mici, doze mari

În funcție de rezultatul final pe care dorești să îl obții, poți apela fie la o acoperire clasică a încăperii cu elemente florale, fie la accentuarea anumitor piese de mobilier. De asemenea, și suprafața pereților este o metodă preferată de către specialiștii în home design. Dacă optezi pentru tradiționala tapițerie florală, nu uita de tonurile neutre ce ar trebui să se regăsească în celelalte elemente decorative.

Prospețime în dormitor

Dormitorul este una dintre camerele căreia îi putem adăuga o notă de romantism prin intermediul unei lenjerii înflorate. O plapumă cu flori, împrospătează instantaneu un dormitor. Pe de altă parte, o tăblie asortată cu pernele decorative poate crea tema florală a dormitorului. Spațiul capătă o atmosferă primitoare și ușor de adaptat oricărei preferințe prin schimbarea lenjeriei sau a pernelor decorative.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI