TIOR

Crama spectaculoasa - idei pentru amenajari locuinte moderne

V-ați săturat de agitația urbană și ați hotărât să vă mutați la casă. Ați cercetat piața imobiliară și ați decis să optați pentru una dintre casele de vânzare din Ilfov. Acum aveți o locuință spațioasă și primitoare, cu o bucătărie de dimensiuni extinse. În ceea ce privește amenajarea locuinței, o cramă este singurul lucru care mai lipsește pentru ca aceasta să fie combinația perfectă între eleganța medievală și excentricitatea secolului 21. 

Ușă în podea sau cramă spiralată

Probabil că o cramă în formă de spirală, cu accesul printr-o ușă ce se deschide direct din podea, este de departe cea mai curajoasă inovație. O astfel de cramă poate fi inclusă atât în amenajarea bucătăriei, cât și în cea a livingului sau a holului, dacă vă permite spațiul. Pentru oricare dintre cele trei variante ați opta, efectul va fi același: unul spectaculos!

Crama de sub scară

De ce să folosiți inestetic și inutil spațiul de sub scara ce conduce la etaj, când îl puteți transforma într-o mică încăpere de vis, care să vă păstreze licorile bahice prețioase? O cramă cu pereți din sticlă va fi atât o încântare vizuală, cât și un spațiu folosit cu eficiență.

În perete

Sticlele de vin montate direct în perete au fost, în principiu, ideile marilor restaurante. Odată cu trecerea timpului însă, cramele pe perete au fost adăugate cu succes și în amenajarea locuințelor, ele reprezentând alegerea ideală atât din punct de vedere estetic, cât și practic, mai ales pentru cei care vor să aibă mereu la îndemână lichidul de astâmpărat setea musafirilor.

Sursa foto: freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI