TIOR

Craciun multicolor

Fiecare persoană şi fiecare familie îşi amenajează diferit locuinţa pentru sărbători, în funcţie de personalitate, dar şi în funcţie de ce decoraţiuni are fiecare sau ce ornamente cumpără. Aşa cum ai văzut şi în articolele de până acum despre Crăciun, câte case, atâtea obiceiuri: unii împodobesc numai bradul, alţii nici măcar nu au brad, alţii îşi luminează şi ferestrele, treptele sau şemineul, alţii găsesc în orice un pretext pentru accesorizare.

 

Haide să vedem câte culori pot avea casele ornate pentru Crăciun!

 

O singură culoare sau mai multe culori?

 

Cât de multe culori au loc într-un singur brăduţ? Toate, dacă vrei! Dacă îţi plac lucrurile mai simple, atunci lasă acest lucru să se reflecte în tipul, coloritul şi volumul decoraţiunilor folosite pentru casa ta şi pentru bradul de la tine de acasă.

 

În galeria foto vei vedea şi brazi complet albi, şi brazi ornaţi cu o culoare (albastru, mov, roşu etc) şi o culoare neutră (bej, crem, auriu, argintiu), şi brazi decoraţi numai în culori neutre, şi brazi multicolori care par că, dacă s-ar scutura precum un căţel ud, ar elibera un mare curcubeu. Totul depinde de gusturile tale.

 

Culori calde sau culori reci?

 

Decoraţiunile de Crăciun sunt în nuanţe calde sau reci? Calde, precum urările de sărbători, sau reci precum vremea de afară? Este alegerea ta, dar nu uita că poţi oricând să îmbini cele două tipuri de culori şi să decorezi bradul şi tot ce mai vrei tu să fie decorat cu toate culorile care sunt deja prezente într-o cameră (aşa, ca în ultima imagine din galeria foto).

 

În acord cu restul casei

 

De exemplu, dacă ai vrea să îţi amenajezi bradul în living, iar această cameră este dominată de culori reci (albastru, verde, mov), atunci bradul, care este cel mai adesea (dacă nu cumva ai un brad artificial alb, roşu sau de altă culoare), trebuie amenajat ori cu ornamente în culori neutre, ori în albastru şi mov sau orice culori sunt prezente şi în restul camerei.

 

Poţi opta pentru ornamente cu un colorit independent de aspectul camerei unde aşezi bradul dacă nu ornezi doar bradul sau dacă încăperea decorată este dominată de nonculori sau de culori neutre.

 

Nu în ultimul rând, trebuie să îţi spunem că ne-ar bucura foarte mult să ne arăţi şi cum ai împodobit tu bradul anul acesta. Încarcă pozele pe care vrei să ni le arăţi ca răspuns (comment/ comentariu) la articolele despre decoraţiunile de Crăciun de pe Facebook.

 

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI