TIOR

Corpuri de iluminat - creatie si inovatie

Când vine vorba de creație, orice persoană este receptivă. Așa se întâmplă și în cazul corpurilor de iluminat din hârtie. Acestea au intrat pe piață ca o noutate plină de creație unică mai ales că sunt făcute handmade. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea locuinței folosind corpurile de iluminat din hârtie.

Hârtie reciclată

Cu ajutorul hârtiei reciclate se pot obține corpuri de iluminat nemaipomenite care înveselesc orice locuință. Hârtia este materialul care se aruncă cel mai des la gunoi. Atunci când se confecționează corpurile de iluminat, hârtia primește o viață nouă. Corpurile care se obțin din hârtie reciclată sunt spectaculoase și surprinzător de estetice. Designul nu înseamnă neapărat mobilier scump și obiecte de decor luxuriante.

Idee românească

Povestea corpurilor de iluminat a început la Cluj. Două românce au avut curaj să facă lămpile din hărtie recilată. Au avut curajul să folosească ca material hârtia pe care alte persoane o aruncă la gunoi.

Ce obținem?

Cu ajutorul hârtiei se pot obține plafoniere pentru bucătărie sau pentru baie, veioze pentru dormitor sau lampadare pentru living, pentru holul locuinței sau pentru mansarda casei. Îndrăzniți și aduceți în propria casă obiecte inedite de decor. Amenajați locuința cu gust păstrând tendințele moderne a zilelor de astăzi. Sigur ați observat faptul că se pune accentul pe obiectele de design handmade și pe obiecte de mobilier eco-friendly. Multe persoane preferă lemnul netratat sau obiecte din materiale care nu sunt toxice. De aceea, corpurile de iluminat din hârtie reprezintă o noutate cât se poate de ecologică.

Pentru mai mule idei intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI