TIOR

Corpuri de iluminat: aplice cu fir

Dimensiunile şi modelul corpurilor de iluminat din locuinţa ta influenţează întreaga atmosferă din cameră şi prin aspectul lor, dar şi prin felul în care se propagă lumina în fiecare încăpere. Totuşi, aplicele cu fir pot pune probleme celor care nu ştiu cum să profite de faptul că aceste corpuri de iluminat au cabluri.

 

Completează spaţiul cu stil.

 

În primele trei imagini din galeria foto vei vedea cum se poate ca firele, simple ori îmbrăcate, să înfrumuseţeze o cameră. Câteva nişe protectoare pentru cabluri pot oferi stil întregii camere sau te pot ajuta în alegerea unor modele, imprimeuri şi culori pentru celelalte accesorii din încăperea de amenajat.

 

Economiseşti spaţiul de lucru.

 

Dacă optezi pentru o aplică ce are fir, este ca şi cum ai avea o veioză pe care o poţi monta oriunde în cameră. Astfel, aceste aplice pot fi montate chiar deasupra biroului, pentru a-ţi lumina suprafaţa de lucru fără a o aglomera şi cu produsele de iluminat.

 

Accesorizează un perete.

 

Corpurile de iluminat cu un design deosebit sunt o manieră bună de accesorizare a pereţilor. În plus, din cablurile aplicelor cu fir poţi crea diferite modele care să completeze atât modelul aplicelor cât şi aspectul întregii încăperi. Optezi pentru un fir lung pe care să îl poţi undui după mai multe ţinte mici pe care le poziţionezi cum vrei tu pentru a crea diferite modele.

 

Poţi lumina în toate colţurile.

 

Cu ajutorul aplicelor, poţi trimite lumina chiar şi în spaţiile mai înguste unde nu ar avea loc un candelabru şi unde spoturile luminoase nu ar avea acelaşi farmec. Vei vedea şi astfel de situaţii în galeria foto încărcată mai sus.

 

Şi în dormitoare înguste.

 

În dormitoarele înguste, un candelabru ar putea aglomera foarte mult spaţiul şi ar putea crea impresia unui spaţiu suprasaturat. Totuşi, tocmai camerele mai mici au nevoie de mai multă lumină pentru ca locuitorii lor să se poată bucura pe deplin de ele.

 

Aşadar, cea mai bună variantă rămân, în această situaţie, aplicele. Dacă sunt cu fir, vei putea jongla cu acesta până când găseşti o opţiune plăcută din punct de vedere estetic, după modelele din imaginile de mai sus.

 

Mai multe sugestii şi recomandări despre corpurile de iluminat poţi găsi aici

 

Surse foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI