TIOR

Cine vine in ajutor pentru decor?

Decorarea de la zero a unei case dintr-unul din noile ansambluri rezidențiale este destul de dificilă. Ai începe, dar nu știi de unde. Pereții sunt goi. Ideile tale despre cum se face o amenajare interioară ca la carte, te-ar putea ajuta. Mai ales dacă ai adăuga puțină imaginație și un strop de creativitate. „Ajutooor” se aude în ecou.

Răspuns pe blog

Așa cum te-am obișnuit, nici de data aceasta nu te vom lăsa la greu. Îți oferim puțină inspirație pentru a-i aduce locuinței tale piesele de mobilier și decorațiunile de care are nevoie. Pentru a începe procesul de amenajare interioară, ai nevoie de o bună documentare în prealabil. Blogurile de home design sunt un prim pas de informare cu privire la culorile pe care le poți alege, modalitate de amplasare a mobilierului și achiziționarea unor decorațiuni cu stil.

Idei din showroom

Magazinele nu sunt doar pentru a face cumpărături, ci și pentru a-ți face o idee despre ce se mai poartă, care mai sunt prețurile. Încearcă să te familiarizezi cu produsele pe care ar trebui să le achiziționezi pentru noua ta casă. În magazinele de tip showroom poți admira o gamă întreagă de stiluri decorative. Astfel, descoperi ce ți se potrivește în locuință și ce nu, pe care dintre cele mai recente tendințe în home design să le abordezi.

Părerea specialistului

Ar trebui să înlăturăm mitul conform căruia numai cu o investiție exagerat de mare poți primi sfaturile unui designer de interior. În funcție de bugetul disponibil, poți căuta persoana care se pliază cel mai bine cu sfaturi și soluții adecvate. Urmărește să îi expui ideile tale și cum ți-ai dori să arate casa ta în final. Există designeri de interior care pot satisface cu succes nevoile și dorințele tale.

Casa decorată online

Tehnologia ne oferă acum posibilitatea de a accesa programe și aplicații de proiectare online. O multitudine de posibilități decorative pot fi la un click distanță. Tot ce trebuie să faci este să navighezi prin toate opțiunile disponibile și să descoperi care dintre ele răspunde cel mai bine nevoilor tale de amenajare a locuinței.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI