TIOR

Cele mai originale ceasuri de perete

Atunci când visăm la elementele creative ce pot aduce schimbări amenajării locuinței noastre, ne dorim să impresionăm cu elemente inedite de home design. Astăzi ne facem timp să vorbim despre minute, ore și secunde, toate adunate în cele mai originale ceasuri de perete.

Vinil de perete

Ideile decorative vor depăși întotdeauna orice imaginație. Mai ales atunci când reușești să transformi un obiect pe care nu-l mai folosești în ceva minunat. Trebuie să îi găsești o altă funcționalitate și la fel se poate întâmpla cu discurile de vinil. Anii au trecut, iar muzica și-a găsit alte metode prin care să fie difuzată. Improvizația a stat la baza ideilor creatorilor de obiecte decorative, care au preschimbat discurile de vinil în ceasuri de perete. Formele pot fi inspirate din imagini urbane, animale sau orice s-ar potrivi mai bine interiorului casei tale.

Minimalism geometric

Ne place să credem că specialiștii în home design vor găsi întotdeauna metode creative de a răspunde nevoilor omului modern. Așa și este. Un simplu ceas de perete poate avea un aspect neobișnuit și va atrage, cu siguranță, toate privirile. Pentru cei care apreciază stilul minimalist, avem un ceas de perete deosebit. Este vorba de o iluzie optică, mai degrabă, decât de o formă cubică a ceasului. Lipsa cifrelor este înlocuită de colțurile ceasului care se potrivesc orelor 12:00, 02:00, 04:00, 06:00, 08:00 și 10:00. Când ești mereu în criză de timp, măcar ceasul să îți arate ora exactă într-un mod inventiv.

Ceas mic sau ceas mare

Încă nehotărât ce dimensiune este mai potrivită pentru ceasul de perete? Nimic mai simplu. Alege un ceas care îți oferă libertatea de a stabili dimensiunile sale finale. Cum? Poți plasa cele 12 puncte ce reprezintă orele mai aproape sau mai departe de baza de unde pornesc limbile ceasului. Stabilești singur proporția corectă, potrivită spațiului disponibil din locuință.

Ceas cu poveste

Te-ai gândit că și un ceas poate avea propria lui poveste? Pe lângă ideea de la care a pornit conceperea lui, poate exista și o poveste „la vedere”, între cifrele ce indică ora exactă. Pornind într-un șir circular de cuvinte, poți alege un mesaj inspirațional pe care sa ți-l aduci aminte zilnic, în fiecare oră, în fiecare minut. Elementele creative pot completa amenajarea locuinței, iar adăugarea unui strop de personalitate va fi cheia unui design special în camera ta.

Sursa foto: freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI