TIOR

Cele mai dorite accesorii intr-un dressing

Ştim, nu în toate locuinţele este loc şi pentru un dressing. Dar acolo unde este loc, sunt, adesea, şi mai multe pretenţii privind accesoriile necesare în acest spaţiu. Ce îşi doresc cel mai des posesorii unui dressing? Totul se traduce printr-un plus de confort, însă acesta este definit de accesorii diferite, în funcţie de spaţiul disponibil şi de preferinţele fiecărei persoane în parte.

 

O insulă în mijlocul garderobei

 

De ce ai avea nevoie de o insuliţă cu sertare în mijlocul încăperii unde ai amenajat un living plin de rafturi şi bare pentru umeraşe? Pentru că întotdeauna va mai exista ceva mic de depozitat: obiecte de lenjerie intimă, bretele, papioane, cravate, parfumuri, bijuterii şi aşa mai departe.

 

Masă de călcat (retractabilă)

 

Ştii ce ar putea fi foarte util într-un dressing? Un loc unde să pui rufele la spălat, un loc unde să pui rufele proaspăt spălate, dar nepregătite pentru a fi puse la locul lor şi... o masă de călcat, pe care să o poţi strânge cu uşurinţă când nu o foloseşti. Aşa, ca în a treia imagine din galeria foto.

 

Compartimente diferite

 

Pentru fiecare lucru depozitat în garderobă este nevoie de compartimente de dimensiuni diferite. De exemplu, arată mai bine şi este mai uşor de menţinut ordinea într-un dulap de pantofi dacă acesta este compartimentat în aşa fel încât să nu încapă decât câte o pereche de încălţăminte. De asemenea, ar fi ideal ca înălţimea fiecărui compartiment să varieze după nevoie: dacă ai o pereche de ghete, să poată sta drepte, să nu fie nevoie să le îndoi pentru a încăpea pe raftul cu pricina.

 

Acest lucru este adesea solicitat şi pentru interiorul sertarelor (sau, mai bine zis, în special pentru interiorul sertarelor): este mai uşor să îţi ordonezi lenjeria intimă sau obiectele mărunte din garderobă (maieruri, şosete, dresuri, bretele etc) dacă există despărţitoare detaşabile sau mobile în fiecare sertar.

 

Un dulap pentru accesorii şi bijuterii

 

Indiferent că este un dressing comun, că este al ei sau al lui, este nevoie de un dulap (cu dimensiuni potrivite „averilor” fiecăruia) unde să fie organizate în cutii descoperite, agăţători şi bare de diferite înălţimi şi grosimi toate bijuteriile: coliere, inele, butoni, cercei, brăţări, ceasuri şi aşa mai departe.

 

Vitrine pentru expoziţii personale

 

Minţi dacă ai curajul a spune că nu ţi-ai cumpărat niciodată o pereche de încălţăminte care să îţi placă atât de mult încât să îţi doreşti să dormi cu ele şi apoi să le pui pe birou, la vedere! Este valabil şi pentru rochii sau sacouri sau alte articole de vestimentaţie. Prin urmare, s-ar putea să îţi pară o idee bună amenajarea dressingului în aşa fel încât să ai câteva dulăpioare de tip vitrină în care să îţi poţi admira articolele preferate de vestimentaţie sau de încălţăminte.

 

Pentru mai multe sugestii despre amenajarea livingului citeşte articolele de aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI