TIOR

Cele mai ciudate perne decorative

Home design nu se rezumă doar la reguli de amenajare a locuinței. Uneori avem nevoie și de elemente care să spargă gheața, să aducă zâmbete pe fețele noastre. În pline căutări, am descoperit pernele despre care am scris în continuarea articolului.


Muștar pe canapea


De câte ori nu ni s-a întâmplat să mâncăm pe canapea și, din neatenție, să murdărim ceva în jurul nostru? Probabil aceasta a fost ideea din spatele următoarelor accesorii cu design neobișnuit. Cine s-ar fi gândit că o pernă poate lua forma unui recipient de muștar sau ketchup? Noi spunem că sunt niște idei ingenisoase, potrivite pentru a crea accente de culoare într-o încăpere neconvențională.


Perna-telecomandă


Cel mai mult ne atrag decorațiunile care îndeplinesc atât o funcție utilitară, cât și una de divertisment. Așa că am ales să îți prezentăm perna-telecomandă. Te ajută să schimbi programele TV, este confortabilă în timpul somnului, dar are și un design interesant. Această pernă este ușor de folosit. Are și funcția de economisire a energiei, oprindu-se după un minut de inactivitate.


Obiectiv foto de pluș


Tot mai des, pasiunile oamenilor pot deveni obiecte decorative. Fie că sunt imprimate anumite imagini, fie că iau forma lor, ideile nu mai cunosc limite. Astfel au luat naștere și pernele sub formă de obiectiv foto. Dimensiunile sunt mai mari, că altfel am fi crezut că ne-am așezat pe aparatul foto. Confortabilă și amuzantă în același timp. Acum întreaga familie, dar și musafirii cunosc pasiunea ta pentru fotografie.


Există și varianta vintage, tot pentru pasionații de fotografie. Colecția de perne inspirată de designul vechilor aparate foto este ideală pentru living. Aparate foto din pluș, de diferite forme și dimensiuni, vor decora un interior modern și minimalist, adăugând o notă de contrast.


Perna muzicală


Nu putem lăsa deoparte muzica și pasionații notelor muzicale, a instrumentelor și a portativelor. Am dat peste aceste perne haioase. În primul rând confortabile, dar cu un puternic efect vizual. Designerii au folosit ideile de inspirație muzicală în pernele ce le poți vizualiza în galeria noastră foto. Sub formă de mini-orgă, sunt potrivite atât pentru living, cât și pentru camera copiilor. Ar ieși o bătaie cu perne pe cinste.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI