TIOR

Ceasul bunicului bate la fix in designul casei tale

Tic-tac, tic-tac, a venit vremea amenajării locuinței. Și cum timpul este atât de important, avem nevoie de un ceas care să ne plaseze în prezent. Dar să nu uităm de trecutul care ne oferă amintiri de neprețuit. Așa ne-a venit ideea de a pune în evidență obiectele decorative ce ne sunt memorii de familie. Începem cu ceasul bunicului și al lui stil vintage.


Ceas pe hol


Ceasurile de perete la care facem referire sunt de dimensiuni mari. De aceea, au nevoie de spații speciale în care să fie poziționate. În cazul unei case, ceasul se potrivește de minune la parter. Holul prezintă toate caracteristicile necesare unei astfel de amenajări interioare. Zona de lângă scară ce îți ghidează pașii spre amenajarea încăperilor de la etaj ar putea deveni „de interes” dacă adaugi frumusețea și eleganța unui ceas de perete.


Loc pentru ceas


Avem un hol tradițional cu pereți în culori neutre și podele din lemn masiv. Poate ceasul bunicului este ceea ce lipsește amenajării interioare încă incomplete. În plus, la parterul casei avem de cele mai multe ori spații libere dificil de a le decora. Devin incomode în momentul adăugării de piese de mobilier și pare ca nimic să funcționeze din punct de vedere decorativ. Fără doar și poate, locul ceasului cu pendulă este aici.


Vintage, dar contemporan


Ceasul bunicului, așa cum ne place nouă să îi spunem, îți oferă numeroase variante decorative. Dacă te-ai fi așteptat ca acesta să se potrivească doar în spații amenajate în stil tradițional, te-ai înșelat. Află că acum poți alege să introduci un element vintage în designul unei încăperi în care domină o cromatică extravagantă. Culori luminoase, precum galbenul sau aflate în extrema culorilor mai dramatice, precum violetul sunt doar câteva exemple pe care le poți folosi în amenajarea locuinței.


Detalii ajutătoare


Într-o încăpere decorată în stil clasic, cu pereți albi și candelabru cu cristale avem o notă de glamour necesar. Ceasul cu pendulă vine în completare cu farmecul său rustic. Într-un dining room cochet, cu o masă atent aranjată, detaliile albe și lila înseninează atmosfera.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI