TIOR

Ce te imbie sa intri

Prima impresie contează? Sigur că da! Iar uşa casei tale nu face excepţie: dacă vezi o uşă frumoasă, un hol frumos amenajat, întotdeauna vei dori să vezi şi restul casei. Şi un film bun are o intrigă interesantă, şi o carte bună are un incipit captivant – pentru case de ce ar fi altfel? În plus, dacă structura locuinţei tale nu prevede hol, poţi oricând să creezi tu impresia existenţei unuia!

 

Un hol serios şi elegant...

 

... ar impune un anumit respect încă de la primii paşi. Un hol aşa cum este cel din prima imagine din galeria foto, adică luminat, dar zugrăvit şi mobilat în culori simple, închise, distinse, creează fără prea mare bătaie de cap o atmosferă elegantă şi respectuoasă.

 

O primire jucăuşă

 

Poţi întotdeauna să mizezi pe culori deschise şi pe modele jucăuşe pentru decorarea interiorului holului tău, mai ales dacă îţi doreşti ca primul lucru pe care îl vezi când ajungi acasă să te încarce de energie şi să îţi stimuleze pofta de joacă şi de creaţie.

 

Liber şi clar ca o carte deschisă

 

În acelaşi timp, se poate să fii una dintre acele persoane care preferă lucrurile simple şi luminoase, lipsite de ornamente inutile. Să fie totul la vedere şi să fie totul practic. Aşadar, răsfoieşte galeria foto şi sigur vei găsi şi un hol atât de luminos, de simplu şi de primitor precum îţi doreşti şi tu să ai acasă la tine.

 

Un amestec de stiluri

 

Poţi începe casa... pardon. Poţi începe amenajarea locuinţei ca şi cum ar fi un muzeu: încă de la intrare vei prezenta preferinţele şi preocupările celor din familie prin decorarea peretelui principal cu fel şi fel de rame şi oglinzi, de fotografii şi de tablouri, de ornamente pentru pereţi, de premii primite, de opere de artă create de cineva care locuieşte la această adresă. Rezultatul va fi un amestec de stiluri, dar va reprezenta pe toţi cei de acasă şi va fi unul frumos, inevitabil!

 

O porţie de confort

 

Uneori, când ajungi acasă, nu îţi vine decât să te trânteşti pe un scaun pentru cinci minute şi să îţi tragi sufletul şi abia apoi să te dezbraci, să te descalţi şi să pui bagajele la locul lor. Ori poate ai un vecin pe care nu vrei să îl ţii la uşă, dar nici chiar să îi permiţi accesul până în livingul tău plin de antichităţi sau în dormitorul tău intim, aşa că ideal ar fi să îl inviţi în casă, în hol, să ia loc pe băncuţă sau pe fotoliu şi să discutaţi treburile comunităţii într-un spaţiu confortabil pentru toată lumea.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI