TIOR

Ce mai ai de facut luna aceasta?

Fiecare lună are ceva specific după care trebuie să îţi adaptezi activităţile zilnice sau după care pregăteşti anumite camere sau anumite accesorii în jurul casei. În august ce mai faci? Am zice noi că august este luna perfectă pentru a te deconecta, pentru a pune pe primul loc propriul cămin şi propria familie, pentru a te apropia puţin de pasiunile tale şi pentru a-ţi satisface diferite pofte şi doruri.

 

De exemplu, pregăteşte-ţi diningul.

 

Încet, încet, vine vremea răcoroasă, aşa că dineurile în familie se vor muta treptat înăuntru, zilele când faci grătare cu prietenii se vor rări, la fel ca zilele de picnic. Trebuie să îţi pregăteşti locuinţa pentru a avea întrevederile cu prietenii înăuntru, în living, în dining sau în bucătărie, după cum îţi este compartimentată şi amenajată locuinţa. Oricum ar fi, pregăteşte masa cea mare pentru noua perioadă de primit oaspeţii în interior.

 

Este un moment bun pentru o curăţenie riguroasă.

 

Aşa, înaintea toamnei, este vremea potrivită pentru a curăţa totul: baia, bucătăria, holul, spaţiile exterioare (grădini, terase, verande, balcoane etc), garajul şi aşa mai departe. Dacă ceva s-a stricat între timp, este vremea potrivită să le repari, acum cât încă mai este bine de umblat pe afară sau prin oraş după diverse instrumente. Dacă vine frigul, nu prea îţi va mai veni să mişti mai nimic, aşa că profită de aceste câteva zile cu vreme bună care ne-au mai rămas din anul acesta.

 

Ocupă-te, din nou, de organizarea mărunţişurilor.

 

Reorganizează pozele, aşază-le în albume, în funcţie de perioada când au fost făcute, în funcţie de personajele fotografiate şi aşa mai departe. Apoi treci la şifoniere, unde vei reorganiza şi hainele, şi încălţămintea: le vei îndepărta pe cele care nu îţi mai vin şi le vei sorta pe celelalte în funcţie de sezon şi stil vestimentar.

 

Pregăteşte-ţi bucătăria pentru toamnă.

 

Cu siguranţă ai început deja să faci conservele pentru la iarnă, dar nu aici se opreşte treaba din bucătărie, iar tu ştii mai bine. Curăţă bine toate oalele şi toate tigăile, aşază borcanele cu bunătăţi după sortimente şi greutate, separă tipurile de conserve (cele dulci, de cele sărate şi acre) şi etichetează totul.

 

Pregăteşte-te să îţi iei rămas bun de la echipamentul de vară.

 

Cortul, înotătoarele, instrumentele pentru grătar, loţiunile de plajă... de la toate acestea va trebui să îţi iei rămas bun în curând. Atunci când faci ordine în dulapuri, nu uita să laşi puţin loc şi pentru aceste obiecte, aşa încât să nu trebuiască să iei totul de la capăt.

 

Pregăteşte-te pentru hibernare.

 

Mergi la cumpărături şi ia pentru acasă tot ce este moale, pufos, călduros. Cumpără noi papuşi calduroşi pentru stat prin casă, ia-ţi un pulover nou, vezi dacă nu cumva păturica aceea moale s-ar potrivi pe canapeaua din living şi nu trece cu vederea nici pernuţele pufoase şi blănoase. Sunt ideale pentru hibernat!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI