TIOR

Ce faci in pod?

Podul este adesea folosit ca spaţiu de depozitare pentru lucruri neorganizate, dar de ce să risipeşti posibilitatea amenajării unui colţ pentru sufletul tău? Nu mai ai loc în casă de diferite obiecte şi le duci în pod, promiţându-ţi că, la un moment dat, te vei ocupa şi de el, dar nu se găseşte niciodată timp.

 

Haide, dedică-ţi un weekend pentru a organiza produsele depozitate aici într-un mod eficient, apoi amenajează frumos podul casei tale sau colţul tău din podul blocului unde locuieşti.

 

Fă curat

 

Totul începe cu restabilirea ordinii: trebuie să faci curat şi să stabileşti locurile potrivite pentru depozitarea lucrurilor care se află deja aici (cu puţin noroc, vei putea face loc şi pentru alte lucruri care se vor aduna în jurul casei şi de care nu te poţi despărţi) şi locurile potrivite pentru relaxare.

 

În plus, pentru a putea petrece timp aici, trebuie să fie un loc curat, aerisit şi cu destul spaţiu pentru a petrece timp de calitate în această zonă din proprietatea ta.

 

Ceai şi-o carte bună

 

Podul ar fi colţul perfect pentru lectură: este o zonă cu public restrâns, liniştită, unde să te poţi simţi confortabil, dar să fii destul de aproape de casă şi într-o zonă intimă, fără a priva pe altcineva de satisfacerea nevoilor fiziologice şi aşa mai departe.

 

Este drăguţ să faci acest lucru: asigură-ţi o măsuţă, un scaun confortabil, o sursă de lumină şi o porţie sănătoasă de cărţi şi du-te în podul tău, unde să poţi intra în orice lume fictivă îţi doreşti şi să evadezi din real.

 

Un alt fel de arbore genealogic

 

Arborele genealogic, ştii şi tu, presupune trasarea legăturilor de familie până în negurile neamului. Problema este că unele familii sunt foarte încâlcite şi desenul sau structura arborelui ar putea deveni de-a dreptul derutantă.

 

Nu ar fi mai drăguţ ca pe câteva rafturi să aşezi diferite poze de familie, apoi poze cu fiecare membru important (cel pe care îl apreciezi mai mult sau pe care îl cunoşti mai bine sau, poate, capii familiei)? Aşa, vei putea asocia câte un nume fiecărui chip şi invers. În plus, vei putea urmări şi asemănările fizice dintre membrii familiilor pe care le aşezi în arborele tău genealogic atipic.

 

Un culcuş confortabil

 

Poţi face din podul tău locul perfect pentru meditaţie sau pentru a fura un pui de somn când restul familiei nu este atentă sau, altfel spus, când vrei să scapi de ai tăi. Acesta poate fi reprezentat de un fotoliu primitor, de un pat, o canapea, o salteluţă prietenoasă, un hamac... orice! Fii inventiv! Bucură-te de podul tău!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI