TIOR

Ce faci in garaj?

Poate ţi-ai vândut maşina sau poate, pur şi simplu, ai prea mult spaţiu liber în garaj. Oricum ar fi, poţi transforma acest spaţiu într-o cameră pe cinste! Garajele sunt, de obicei, pătrate sau dreptunghiulare, uşor de compartimentat, uşor de organizat. Aşadar... uite câte poţi face cu o singură parte din garaj... în plus, dacă spaţiul îţi permite, poţi organiza diferite zone de activitate în garaj, aşa cum ai face într-o cameră care este "în plus".

 

Un colţ cu un living

 

Un living nu are nevoie decât de o canapea, câteva fotolii, o măsuţă de cafea (poţi alege o idee drăguţă de aici) şi poate un covoraş şi un tablou sau o veioză simpatică. Un living este un living dacă este un spaţiu unde vii ca să te relaxezi. Eventual, poţi aduce aici şi un televizor micuţ pentru divertisment sau o consolă de jocuri.

 

Un mini atelier

 

Un mini atelier pentru croşetat sau brodat sau un birou pe care îl poţi amenaja conform uneia sau a unora dintre sugestiile de aici despre amenajări de birouri acasă, un colţ unde se amenajează un spaţiu de lucru (de orice fel) poate fi organizat cu uşurinţă într-o parte a garajului.

 

Ai nevoie de un scaun confortabil, de o măsuţă de lucru şi de obiectele necesare organizării instrumentelor tale de lucru, oricare ar fi acelea.

 

Un locşor pentru timpul liber

 

Tu ce faci în timpul liber? Poţi să asculţi muzică, să citeşti, să urmăreşti seriale sau să cânţi la instrumentele preferate. Dacă garajul mai este şi antifonat, este cu atât mai bine.

 

Aşază aici în ordine instrumentele la care îţi place să cânţi, păstrează-le curate şi în bună stare şi amenajează-ţi colţul potrivit aşa cum ştii tu mai bine, decorează-ţi pereţii, alege ornamente cu tematică şi amenajează acest colţ după chipul şi asemănarea ta.

 

Timpul liber este pentru tine, pentru spiritul şi pasiunile tale, iar dacă ai un colţ din locuinţa ta unde poţi să îţi dezvolţi pasiunile, atunci nu ai niciun motiv pentru a-ţi nega aceste mici bucurii ale vieţii.

 

Încă o zonă pentru depozitări

 

Majoritatea oamenilor îşi folosesc spaţiul liber din garaj ca spaţiu de depozitări. Totuşi, dacă ar fi amenajat frumos, acest spaţiu poate fi şi plăcut şi util: alege rafturi înguste, dar lungi şi cât mai înalte, unde poţi depozita lucrurile în lădiţe şi cufere sau poate chiar unele dintre cărţile care nu mai încap în bibliotecă.

 

De altfel, îţi recomandăm să îţi aminteşti şi de articolul de aici în care îţi povesteam despre cum să îţi amenajezi o cameră liberă care ar fi în plus, dovedindu-ţi că o cameră nu este niciodată "în plus".

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI