TIOR

Cateva lucruri despre case

Nu există două case identice, aşa cum nu există nici doi oameni identici. Cum să îţi amenajezi locuinţa aşa încât să îţi placă ţie? Desigur, este o întrebare dificilă, căci tu eşti singura persoană care ştie răspunsul corect, dar şi acesta va diferi în funcţie de persoanele care mai locuiesc în aceeaşi casă. Noi vom puncta câteva lucruri pe care să le iei în seamă când îţi amenajezi locuinţa, iar tu vei păstra numai ideile care îţi sunt pe plac, desigur.

 

Bucură-te şi tu de petrecerea ta!

 

De câte ori nu ai dat o petrecere pe care ai regretat-o apoi? Trebuie să organizezi totul în aşa fel încât să te poţi bucura şi tu de propria petrecere. De exemplu, optează pentru vase de unică folosinţă, nu te obosi să împrumuţi sau să muţi o ladă frigorifică pentru o simplă petrecere, ci ţine băuturile la rece într-un recipient care se află oricum în zona unde ţii petrecerea sau destul de aproape şi pe care îl vei umple cu gheaţă.

 

Portretele dau viaţă.

 

Aminteşte-ţi despre articolul în care ţi-am vorbit despre farmecul portretelor mari în interiorul locuinţei. Pe lângă faptul că acestea oferă o anumită eleganţă camerei unde sunt expuse, portretele sau orice tip de tablou pot deveni cu uşurinţă subiecte bune de discuţie: privitorul se va întreba de fiecare dată cum a fost ziua imortalizată, ce au simţit persoanele din respectivele tablouri, ce gândeau, a ce miroseau şi tot aşa mai departe, tabloul devenind mai mult decât o imagine; ar deveni o poveste.

 

Oamenii văd spaţiile diferit.

 

Ceea ce unii văd ca fiind un spaţiu extraordinar de mic şi de incomod poate fi raiul unei alte persoane. De aceea este important să mergi la vizionare înainte de a cumpăra locuinţa şi să participi activ la amenajarea acesteia: adaptează spaţiul în care vei locui după propriile impresii, gusturi şi nevoi.

 

Nu te teme de casa ta.

 

Trebuie să amenajezi totul, să cumperi totul, să alegi totul în aşa fel încât să nu îţi fie teamă să strici obiectele în care ai investit. Trebuie să îţi placă, dar să nu reprezinte un stres faptul că sar copiii în pat, că a venit în vizită mătuşa care gesticulează mult, unchiul care are un câine lăţos şi aşa mai departe. Bucură-te de casa ta făcând-o să te primească într-un mediu confortabil: atât pentru fizicul tău, cât şi pentru psihicul tău.

 

Animalele îţi vor mulţumi.

 

Adaugă în jurul casei tale elemente de care să se bucure pisica ta, câinele tău, păsările vizitatoare: o cişmea accesibilă de unde câinele să poată bea mereu apă proaspătă, o căsuţă din lemn pentru păsărele pe care să o prinzi de peretele casei tale (indiferent de stai la casă ori la apartament), un grilaj pe care să se poată plimba pisicile şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI