TIOR

Case cu spatii magice de depozitare

Nimeni nu îşi doreşte spaţii de depozitare evidente sau accesibile oricui, însă acestea trebuie să fie cât mai eficiente: cât mai bine compartimentate, cât mai spaţioase, cu secţiuni cât mai accesibile. Am mai discutat noi despre mobilierul cu utilizare multiplă, precum şi despre diferite tipuri de depozitări, pentru diferite încăperi din interiorul unei locuinţe, însă acum am găsit câte idei deosebite şi trebuia să le împărtăşim cu tine!

 

O cutie de bijuterii magnum

 

Poţi oricând să alegi un dulap foarte masiv, dar care să fie foarte bine gândit şi compartimentat în aşa fel încât să nu se piardă niciun centimetru. Dacă încorporeaza şi electronice împortante şi voluminoase din casă... este cu atât mai bine: astfel, vei evita accidentele, va fi diminuată cantitatea de praf, vei face curat mai uşor şi totul va avea un aspect mai plăcut şi un randament mai bun.

 

Delimitări ciudate ale spaţiului

 

Poate părea o cutie mare de lemn în mijlocul unui open space, dar, de fapt, este un birou discret şi un dulap mascat. Pe o parte, va fi o firidă în care vei instala biroul – oricum nu ai nevoie de foarte mult spaţiu pentru un birou unde nu ai decât un PC, o veioză, câteva obiecte decorative şi câteva produse de birotica. Pe cealaltă parte, vor fi uşile discrete ale unui dulap în care vei putea depozita hainele pentru sezonul rece sau ce crezi tu de cuviinţă, în funcţie de restul spaţiilor de depozitare din casă şi de compartimentarea locuinţei.

 

Paturi rabatabile şi depozitări verticale, nimic mai bun!

 

Am atras atenţia de fiecare dată când a părut potrivit: cel mai bine este să optezi pentru depozitări verticale. Uită-te în jurul tău în casele mobilate clasic; în partea superioară a camerelor este foarte mult spaţiu gol: spaţiu irosit. Acolo trebuie să fie sertare şi dulăpioare bine fixate, pentru evitarea accidentelor şi umplute până la refuz, pentru eficientizarea spaţiului. Pentru a ajunge uşor la acestea, instalează şi o scară pe care să te poţi baza şi un mini podium suspendat.. ca în imaginile din galeria foto.

 

Paturile rabatabile sunt şi ele o invenţie foarte bună, căci se strâng rapid şi eficient, lăsând mult spaţiu în cameră, loc unde poţi aşeza scaune şi o măsuţă şi poţi improviza un birou, un loc pentru micul dejun sau poate chiar un spaţiu pentru jocuri.

 

Dulapuri... alunecoase

 

Nu sunt alunecoase pentru că sunt murdare, ci pentru că sunt instalate cu şine. În ultimele imagini din galeria foto, vei vedea un exemplu de cum ar trebui să arate astfel de dulapuri. Simple, uşor de folosit, uşor de ignorat, uşor de decorat, în cazul în care vrei să dinamizezi puţin decorul.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI