TIOR

Casa ta a imbulinat-o!

Există! Bulinele există! O casă fără culoare poate arăta foarte elegant şi foarte relaxant. Totuşi, aceasta nu va avea niciodată veselia unei case colorate. Nu este necesar să fie culori foarte multe sau foarte intense, ci să fie culorile care îţi plac ţie, amplasate în locurile avantajoase şi în felul în care îţi place. În tablouri colorate, în tapiserie, în covoare sau... în diferite imprimeuri. De data aceasta nu vom discuta atât despre culori şi cum să le foloseşti în decorarea casei cât despre imprimeurile îmbulinate.

 

Se potrivesc şi în locuinţele tradiţionale.

 

Aşa cum poţi observa încă din prima imagine din galeria foto, bulinele se pot adapta oricărui decor, inclusiv celui amenajat în stil clasic, cu mobilier tradiţional şi în culori relativ şterse. În funcţie de cât de mult îţi plac alte culturi, stilul tradiţional ar putea avea diferite influenţe, însă datele de bază sunt aceleaşi: echilibru estetic, vopsea pe tocuri (cel mai adesea albă), mobilier tradiţional, decor relativ simetric, elemente din lemn şi aşa mai departe. De ce nu ar avea loc aici şi câteva huse îmbulinate?

 

Se potrivesc şi în casele moderne.

 

În locuinţele moderne este adesea recomandat un aspect dinamic şi vesel şi nu de puţine ori se întâmplă ca dinamismul unei locuinţe să fie creat cu ajutorul formelor geometrice. Aşadar, haide să rămânem momentan la buline şi cerculeţe. A doua imagine din galeria foto îţi va dovedi că bulinele sunt universale şi că se potrivesc oricărui timp şi oricărui stil, tradiţional sau modern, cu variaţiunile acestora.

 

Pot fi mărunte sau mari.

 

Bulinele pot fi mărunte şi aşezate simetric unele faţă de altele sau pot fi mari şi aşezate ordonat. Desigur, bulinele cu adevărat obraznice vor avea dimensiuni diferite şi, deci, nu vor avea o ordine anume. Ştii cum arată nişte buline cu adevărat rebele? Cam aşa ca cele din a treia imagine din galeria foto.

 

Pot fi colorate sau discrete.

 

Dacă tot am menţionat că bulinele pot avea diferite dimensiuni şi pot fi ordonate sau dezordonate, trebuie să notăm şi că acesea pot fi de o singură culoare, pictate pe un singur fundal, sau că pot la fel de bine să fie multicolore pe un fundal alb, neutru sau chiar într-o culoare intensă.

 

Oricât de rebele ar vrea unii să fie bulinele, vor exista întotdeauna oameni care preferă bulinele cuminţi. Aşadar, pentru aceştia sunt ideale bulinele care stau ordonate în rânduri şi coloane şi a căror culoare este numai cu câteva tonuri mai închisă ori mai deschisă decât culoarea fundalului pe care se află bulinele.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI