TIOR

Casa pregatita de oaspeti cu o canapea extra confort

O casă cu 3 camere este potrivită pentru numărul membrilor din familia ta. Ce te faci atunci când ai nevoie de mai mult spațiu pentru a-i primi pe cei dragi în vizită? Vei urmări să achiziționezi case cu 4 camere? Ei bine, lipsa unei camere de oaspeți poate fi compensată de alegerea inspirată a unei canapele extensibile.

Canapeaua ideală

Am adus în discuție canapelele extensibile, prilej de a oferi spațiilor mici o alternativă funcțională. Convenabilă din punct de vedere decorativ, canapeaua răspunde nevoii de acomodare a musafirilor în locuința ta, fără să fii constrâns de lipsa unei camere în plus. Te-am pus pe gânduri, nu-i așa? Iată ce trebuie să faci pentru achiziționarea celei mai eficiente canapele care să se încadreze perfect spațiului de care dispui.

Simplitate pentru dormit

Există o varietate de stiluri în ceea ce privește colecțiile de canapele. Poți aduce un look casual locuinței tale dacă vei opta pentru cea mai simplă versiune de canapea pentru dormit. Ne referim la cea alcătuită dintr-o singură pernă și o suprafață de lemn sau metal. Atâta vreme cât canapeaua este pliată are un aspect potrivit perioadei din timpul zilei. Odată cu extinderea ei, devine cel mai confortabil pat pentru musafiri.

Fotoliu sau canapea

Fotoliul pentru dormit este indicat spațiilor cu adevărat restrânse. Poate fi o opțiune ideală în cazul în carul unul dintre prietenii tăi va rămâne peste noapte la tine. Fotoliul devine cu ușurință un loc de dormi. În schimb, canapeaua extensibilă este o alegere tradițională pentru cazurile în care numărul persoanelor care vor înnopta la tine acasa este mai mare. Datoria ei este de a obține două locuri de culcare și se descurcă de minune.

Materialul din interior

Așa spunem mereu: contează ce este în interior. Nu facem excepție nici de data aceasta, căci o canapea durabilă are o saltea durabilă. Iar salteaua are două opțiuni: fie să aibă în interior bumbac, fie poliester. Varietatea de grosimi de care dispun saltelele vin în sprijinul confortului pe care îl dorim în timpul somnului. Dacă optezi pentru spumă de memorie sau gel, ceea ce înseamnă un material superior celorlalte existențe pe piață, atunci invitații tăi se vor simți minunat.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI