TIOR

Casa inspirata din cultura japoneza - partea a II-a

Subiectul articolului „Casă inspirată din cultura japoneză” are o continuare în ceea ce privește ideile de amenajare interioară. Nu ezita să urmărești galeria noastră foto și, mai mult decât atât, să pui în aplicare aceste idei decorative.


Simplitate japoneză


Cele mai multe piese de mobilier cu specific japonez presupun o înălțime nu prea mare, cât mai aproape de sol. Atunci când vine vorba de obiceiul servirii ceaiului, putem chiar să renunțăm la mobilier și să apelăm la perne pentru podea. Imitarea unui design japonez aduce un altfel de aspect ce poate fi integrat cu ușurință amenajării inițiale a locuinței.


Un soi de minimalism


Se poate spune că designul japonez are linii curate și minimaliste. Dezordinea nu este un concept acceptat. Mobila trebuie să fie modernă și din lemn. Iluminatul poate imita stilul autentic al felinarelor japoneze. Studierea artei Feng Shui poate ajuta la realizarea unui design interior minimalist.


Iluminat natural


Noțiunea de open space este adesea întânită în stilul japonez de amenajare. Iar într-un astfel de spațiu ai nevoie de iluminat natural care să aducă din culorile naturii și vederea senină de afară. Ferestrele mari, din podea până în tavan, sunt cheia, fără încărcări de draperii grele și întunecoase.


Culori și stil


Casele amenajate în stil japonez conțin culori ce inspiră simplitate și naturalețe. Nuanțele principale sunt derivate din elemente naturale precum lemnul și plantele. Poți adăuga tonuri de gri pentru pardoseli, chiar și mobilier. Verdele, însă, este indicat să aibă cea mai mare acoperire.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI