TIOR

Casa inspirata din amenajarea hotelurilor de lux - II

Am luat în continuare drept exemplu camerele de hotel în care sunt prezente amenajări interioare de lux. Cum poți obține aceste rezultate elegante și în locuința ta, poți afla din articolul I și II despre casele inspirate din amenajarea hotelurilor de lux.


Perdele personalizate


Ferestrele casei pot fi înfrumusețate cu ajutorul unor perdele și draperii pe măsură. Dacă folosim din nou comparația dintre o simplă locuință și un hotel de lux, vom constata că în cel din urmă caz întâlnim un aranjament personalizat. În ciuda aspectului scump și greu de obținut, putem găsi materiale care să ne ofere luxul de care avem nevoie. Alege țesături care completează întregul decor. Pentru a oferi o atmosferă prețioasă, orientează-te către mătăsuri și damasc.


Temperatura ideală


Indiferent de vremea de afară, condițiile unui hotel de lux îți asigură temperatura ideală în fiecare cameră. Sistemele care controlează confortul termic al locuinței sunt de nelipsit dacă urmărești o temperatură optimă în locuință. Asigură-ți necesarul de căldură și confort prin upgradarea la noile tehnologii wireless. Astfel, te simți ca în vacanță și la un singur click distanță de temperatura ideală a locuinței tale.


Iluminat de lux


Ia în considerare schimbarea corpurilor de iluminat cu aspect demodat din locuința ta. Într-un hotel de lux vei întâlni întotdeauna lumini suspendate de forma candelabrelor, lămpi pe noptiere și lumini ambientale în colțurile de relaxare. Detalii din metale aurii pentru diferitele copruri de iluminat vor aduce un aspect glamour locuinței. Pentru un iluminat de 5 stele, este indicat să alegi un sistem de control al luminii pentru ca lumina să se potrivească oricărui moment petrecut acasă.


După modelul hotelurilor


Un spațiu bine organizat îl poți obține dacă ești atent la detalii. Adaugă boluri sau coșulețe decorative în care poți ascunde lucrurile mărunte. Pentru rafturi, alege să le decorezi cu diverse colecții de cărți, fotografii, opere de artă. Pe măsuțe permite doar prezența unei vaze cu flori. Un spațiu organizat după modelul hotelurilor de lux îți va aduce liniștea vizuală de care ai nevoie.


Flori în fiecare cameră


Prospețimea din fiecare cameră se măsoară și prin florile și plantele ce îți decorează interiorul. Aranjamente elegante, frumos mirositoare pot fi prezente atât în living, cât și în bucătărie sau dinning room. O plantă de mari dimensiuni aduce un impact major atunci când este poziționată pe holul de la intrare. Elemente ale naturii ce se regăsesc în interioarele hotelurilor de lux pot fi acum prezente și în locuința ta.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI