TIOR

Casa inspirata din amenajarea hotelurilor de lux - I

Tocmai ai petrecut o vacanță minunată alături de familie și prieteni. Ai rămas cu gândul atât la peisajele pe care le-ai fotografiat, dar și la hotelul de lux în care ai fost cazat. În cele din urmă te-ai hotărât să îi oferi casei tale designul atractiv al unui hotel de 5 stele. Astfel, vei trăi clipe relaxante ca în zilele de concediu, dar pe o perioadă nedeterminată.


Dezordinea zilnică a unei casei o poți transforma în ordinea și curățenia impecabilă pe care o regăsești  mereu în hotelurile de lux. Creează-ți un stil de viață luxos la domiciliu.


Intrarea în casa de lux


În hotelurile amintite anterior, fiecare cameră îți creează impresia că te afli în paradis. Acest sentiment ar trebui să îl simțiți încă de la primul pas în casă. De aceea, holul de la intrare trebuie să ghideze privirea oricui îi trece pragul către anumite puncte de interes. Este indicat să începi decorarea spațiului de intrare în casă prin plasarea unei măsuțe, a unui aranjament floral și a unei oglinzi. Holul trebuie să lase un impact generos, să fie o previzualizare a stilului ce se va regăsi în locuință.


Dormitor de hotel


Într-un hotel de lux totul este atent aranjat. Din dormitor nu lipsesc cele două noptiere, fiecare cu lampa ei. Patul are un aspect impunător. Șifonierul, de asemenea, este unul dintre cele spațioase. Se regăsește și un spațiu de lucru sau lectură cu un birou, set de scaune și o masă în asentimentului întregului design. Televizorul are un loc special, de cele mai multe ori „ascuns” în spațiul unui frumos dulap. Compoziția de piese de mobilier și accesorii creează spațiul în care merită să te trezești în fiecare dimineață.


Patul „la dungă”


Una dintre piesele de mobilier ce atrage toate privirile este patul din dormitor. Dacă iei în calcul amenajarea dormitorului dintr-un hotel de lux, vei observa că, pe lângă dimensiunea ce oferă un confort sporit, există o potrivire „la dungă” a lenjeriei de pat. În plus, materialul care acoperă patul matrimonial este ales în concordanță cu cel al draperiilor. Acum, dormitorul genereos al unui hotel de lux trebuie să se găsească și în locuința ta.


Relaxarea supremă


Trecerea de la dormitor către baie trebuie realizată sub aspectul aceleiași tendințe luxoase. Pe lângă dotările precum jacuzzi sau o cabină de duș cu pereți din sticlă și accesorii pentru masaj, să nu uităm de prosoapele pufoase, de un alb imaculat, papucii și halatul aferent. Marmura încălzită este un alt plus ce îl poți aduce amenajării băii. Oferă-ți momente de relaxare supremă.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI