TIOR

Casa care are grija de tine

Tu ai grijă de casa ta, dar casa ta are grijă de tine? Sigur că da! Dar numai dacă o înveţi cum, iar acest lucru se face prin amenajările interioare. Ştim că trebuie să fim ceva mai expliciţi de atât, dar te vom ruga să ai răbdare şi să mergi cu noi la pas.

 

Am discutat anterior despre cum bucătăria ta te-ar putea ajuta să adopţi un stil alimentar mai sănătos, despre cum un dormitor bine amenajat te poate ajuta să te odihneşti mai bine, iar acum vom discuta despre cum casa ta îţi poate atenua durerile de spate.

 

În primul rând, trebuie să ştii că totul porneşte de la picioare. În al doilea rând, va trebui să alegi accesoriile potrivite şi mobilierul potrivit staturii şi conformaţiei corpului tău (mobilierul potrivit va avea şi înălţimea, şi forma ideală). Totul trebuie testat înainte de a cumpăra, aşa încât să fii sigur(ă) că ai făcut alegerea potrivită şi că mobilierul este confortabil şi te ajută să păstrezi poziţia corectă.

 

Un covor prietenos

 

Ţi-am mai zis şi cu alte ocazii: răsfaţă-ţi picioarele, îngrijeşte fiecare parte din tine. Este important ca, atunci când eşti acasă, să fie stimulat plăcut şi simţul tactil. Tu ştii cel mai bine cât de moale trebuie să fie covorul, cât de mare să fie şi cât de lungi să fie perii covorului pentru a-ţi plăcea să calci pe el chiar şi în picioarele goale.

 

Fotolii confortabile

 

Ca spatele tău să stea bine şi să păstezi o poziţie corectă, este important să alegi mobilierul potrivit. Trebuie să te ajute să păstrezi o poziţie sănătoasă fără niciun efort. Trebuie să aibă un şezut corespunzător, un spătar destul de înalt şi cu forma potrivită, dar şi mânere la înălţimea potrivită şi cu forma potrivită. Probează-le înainte să le cumperi.

 

Pernuţe, dar nu numai pentru decor

 

Ajută-te de pernuţe de decor pentru a te aşeza mai bine în fotoliile cumpărate: o pernuţă pentru susţinerea gâtului, o pernuţă de pus în zona lombară, o pernuţă de încolăcit în jurul tău etc. Şi ţine tot timpul şi o păturică la îndemână, mai ales acum, că vin anotimpurile reci (toamna, iarna).

 

Taburete pentru picioare

 

Ca spatele tău să fie protejat, dar şi ca circulaţia sângelui să se desfăşoare mai bine, este recomandat să ştii picioarele sus. Durerile de spate, dacă există, vor dispărea treptat. Taburetele pentru picioare sunt şi accesorii care arată bine într-o locuinţă, dar se dovedesc a fi şi foarte comode şi utile. La fel ca fotoliile, acestea pot fi modele diferite, în dimensiuni diferite şi în stiluri diferite, dar important este să se asorteze cu fotoliile cărora le sunt alăturate. Adesea, acestea fac parte dintr-un set.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI