TIOR

Casa amintirilor din drumetie

Când pleci la drum, mai mult ori mai scurt, întotdeauna te întorci cu ceva. Iar amintirile, ştim cu toţii, pot avea tot felul de forme! Pentru că un om călătoreşte în mai multe locuri şi de mai multe ori de-a lungul vieţii şi cel mai adesea se întoarce şi cu amintiri plăcute, aceste suveniruri ale momentelor plăcute trebuie să fie aşezate în locuri accesibile privirii.

 

Scopul aşezării obiectelor care stimulează emoţii şi gânduri pozitive în locuri accesibile atingerii sau privirii este motivarea individului şi crearea unor dispoziţii bune, constructive cât mai des cu putinţă.

 

Magneţi oriunde au loc

 

Cele mai la îndemână suveniruri pe care ţi le cumperi tu sau pe care le primeşti de la cei dragi care se întorc din diferite expediţii prin ţară sau în jurul lumii sunt magneţii. Nu trebuie să îi ţii ascunşi în cutiuţe din cutii mai mari din dulapuri!

 

Etalează-i oriunde vor să stea lipiţi şi de unde nu pot fi dărâmaţi de copii (în special de cei care vor să bage în guriţă tot ce găsesc), de pisicile care se caţără pe frigider sau de câinii care sar pe uşa metalică de bucurie că te-ai întors acasă. Iar dacă nu ai nici copii, nici animale de companie... poţi să îţi organizezi magneţii oricum ţi-ai dori.

 

Tablouri şi ornamente pentru pereţi

 

Aşa cum vei vedea şi în imaginile din galeria foto, ornamentele pentru pereţi pot fi foarte diverse: tablouri, afişe de la diferite concerte, fotografii înrămate, trofee şi aşa mai departe. Recomandat ar fi să organizezi suvenirurile de agăţat pe perete după categoria pe care o reprezintă şi să dedici câte un perete sau câte un raft din locuinţa ta pentru fiecare categorie în parte.

 

În imaginile din galeria foto vei vedea că trofeele cu specific sunt aşezate cu toatele pe un perete, tablourile sunt aşezate în funcţie de imaginile reprezentate, iar potretele sunt şi ele grupate la un loc, aşa încât armonia să fie instaurată în casă. De asemenea, la o privire mai atentă, vei vedea că se poate face întotdeauna loc pentru încă o piesă care să întregească fiecare colecţie deja existentă.

 

Obiecte pentru toată casa aşezate la locul lor

 

În acelaşi timp, vei putea observa că suveniruri nu sunt numai magneţi şi prostii care pot fi înrămate, ci şi obiecte care pot fi utilizate ca atare în jurul casei: pernuţe, huse, pături şi covoare cu modele specifice diferitelor culturi şi tradiţii, statuete, scăunele lucrate manual, instrumente şi vase pentru gătit şi aşa mai departe.

 

Dacă te gândeşti mai bine, poţi mobila toată casa cu obiecte aduse din diferite călătorii! Paravane, corpuri de iluminat, vase de diferite tipuri (de la farfurii şi cănuţe până la vaze şi vase pentru mâncarea animalelor de companie), piese de mobilier, perdele şi câte şi mai câteva poţi duce! Mai ales că acum graniţele sunt atât de uşor de trecut şi mijloacele de transport sunt atât de diverse şi de numeroase!

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI