TIOR

Carouri in decoruri - de la camasa la tapiterie

Ai crede că sunt alegeri îndrăznețe, însă specialiștii în home design ne asigură că sunt surprinzător de versatile pentru diveristatea de apartamente de vânzare de pe piață. Carourile sunt recunoscute pentru predispoziția de a se asorta cu alte modele, printre care cele florale sau în dungi. În final, trebuie să urmărești ca rezultatul final să nu depășească o anumită limită cromatică.

Urmărește galeria foto pentru a încerca la tine acasă tapițerii imprimate cu cele mai populare modele de carouri.

Potrivirea carourilor

O canapea cu imprimeuri sub formă de carouri roșii se potrivește de minune atât într-un decor tradițional, cât și într-unul elegant. Indiferent de gusturile fiecăruia, există carouri ce rezistă odată cu trecerea timpului și schimbarea tendințelor în home design. Mai mult decât atât, carourile sunt genul de imprimeuri ce nu au întâlnit încă amenajarea interioară căreia să nu i se potrivească.

Roșu în carouri

Amenajarea livingului pornind de la câteva elemente precum cele alb-albastre, poate fi continuată cu o accesorizare specială. Pentru că suntem la capitolul carouri, am ales acest model pentru canapea. Covorul alb și pereții albaștri scot în evidență modernitatea tapițeriei regăsită pe două piese de mobilier.

Carouri și la masă

Am spus încă de la început și nu ne-ai crezut. Carourile se potrivesc oriunde. Iată cum arată amenajarea diningului și cum reușesc carourile să fie alăturate imprimeurilor florale. De data aceasta, avem carouri în nuanțe neutre, dar privirea se va opri, inevital și asupra tapițeriei scaunelor. Mai ales că rezultatul este unul luminos, feminin. Este posibil – carouri la masă, poate în alte amenajări interioare, folosite ca față de masă, de ce nu?

De șezut în carouri

De la scaun și fotoliu, până la pat, piesele de mobilier destinate șezutului se potrivesc cel mai bine tapițeriilor cu model. În cazul nostru, carourilor pot acoperi o paletă cromatică foarte largă, în funcție de restul amenajării interioare. Cele mai des întâlnite culori sunt albastru și roșu, dar cu toate acestea, nici culorile extreme, foarte deschise sau foarte întunecate, nu sunt excluse.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI